ITjing52

52

Laat iemand u niet van uw doel afleiden

52. het Stilhouden of: de Berg

Misschien ben je momenteel erg bezig met het verleden. Met het verdriet dat je is aangedaan. Of juist met de fijne momenten die er nu niet meer zijn. Of misschien maak je je zorgen over de toekomst. Over wat er morgen nog allemaal boven je hoofd hangt…

Dit icoon wijst je erop dat je een heleboel pijn kunt vermijden door enkel te leven in het hier en nu.

Niet te veel omkijken naar het verleden, niet te hoge verwachtingen koesteren naar de toekomst. Pas dan zul je rustig worden, en tevreden met wat je hebt.

Vooral extreme emoties putten je uit. Probeer even te denken met je verstand, en je niet te laten vertroebelen door negatieve emoties.

Deze periode geeft je het gevoel dat je klem zit. Dat er geen beweging zit in de zaak. Dat je niet voor of achteruit kunt. Probeer geduldig af te wachten, en niets te forceren.

Ook op liefdesgebied leg je de lat beter niet te hoog. Ondertussen heb je in de realiteit waarschijnlijk te maken met een partner die niet helemaal bij je past. En financieel wil het ook al niet vlotten!

Wacht gewoon een geschikt moment af om iets te ondernemen. Dat is de enige mogelijkheid.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline