ITjing3-46

46. Vorderen

Vorderen.
Een fundament voor vooruitgang.
Het is nuttig om een rijp iemand te zien.
Maak je geen zorgen,
naar het Zuiden gaan brengt voorspoed.

Voorwaarts gaan. Deze situatie bevordert vooruitgang. Het is nuttig om de hulp te hebben van iemand met ervaring en verstand van zaken. Er is geen noodzaak zich zorgen te maken, het gaat goed.

 

Omhoogdringen

  1. Omhoogdringen

Promoveren, stijgen, groeien

Dit is het hexagram van opklimmen, bewustwordingsprocessen en promotie. Door stap voor stap door te gaan in het goed, klimt men omhoog op de ladder. Langzame groei om hindernissen heen. Op deze manier komt er ook meer beheersing over het starten van een nieuwe cyclus. Alles draait om wat men zelf voor ambities wil verwezenlijken. Je kunt jouw weg in het leven vinden en je taken vervullen. Je weet dat je een klein radertje bent in het geheel. Je kunt aantonen wat je waard bent.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline