ITjing27

27

Zelfdiscipline zal u geluk brengen

27. de Mondhoeken of: de Voeding

Dit icoon spreekt over ‘voeding’, zowel op geestelijk als lichamelijk gebied.

Het is vooral belangrijk dat je op je voeding let, waarschuwt dit icoon. Met het probleem waarmee je te maken hebt in het achterhoofd, kun je beter uitkijken met wat je eet. Zowel wat je dagelijkse voeding betreft als je ‘voeding voor de geest’. Met andere woorden: de informatie die je opdoet, de gesprekken waarnaar je luistert, de mensen met wie je omgaat… Want dat alles is van doorslaggevend belang bij de oplossing van je moeilijkheden.

Luister bijvoorbeeld niet naar verkeerd advies, of laat je niet opjutten. En omgekeerd: probeer van jouw kant niet om anderen tot impulsief gedrag aan te zetten.

Probeer ook in gevoelskwesties te heftige emoties te vermijden. En probeer op zakelijk gebied niets voor de neus van anderen weg te pikken. je kunt integendeel beter de krachten bundelen, en met een aantal collega’s gezamenlijke acties ondernemen.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline