ITjing22

22

Wees oprecht en laat uw schoonheid stralen

22. de Bekoorlijkheid

‘Bekoorlijkheid heeft welslagen. In het klein is het bevorderlijk iets te ondernemen’, zegt de I Tjing.

Omdat bekoorlijkheid eerder te maken heeft met de buitenkant, en niet met de essentie, kun je bij dit icoon enkel rekenen op een kleine vooruitgang of een bescheiden winst.

Bekoorlijkheid hoort immers bij de uiterlijke schoonheid, en niet bij wat zich vanbinnen allemaal afspeelt.

Dit icoon geeft daarom ook een situatie aan waarbij de uiterlijke dingen misschien niet helemaal stroken met de diepere werkelijkheid. Probeert iemand misschien de dingen mooier voor te stellen dan ze zijn? Is een overeenkomst misschien niet zo interessant als ze op het eerste gezicht wel lijkt? En is een relatie wel wat ze naar buiten uitstraalt? Houdt de andere partij misschien iets voor jou verborgen? Of ben jij niet helemaal open naar je partner toe?

Dit icoon raadt je aan de lat van je verwachtingen niet te hoog te leggen. Alleen op die manier kom je niet bedrogen uit.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline