ITjing19

19

Onverwachte kansen verlichten uw weg

19. de Toenadering

Dit is weer een icoon dat te maken heeft met succes, vooruitgang en vrolijkheid.

Het antwoord van je vraag hangt echter op de eerste plaats af van de manier waarop je je tegenover anderen gedraagt. Ben je vriendelijk en openhartig? Dan zal iedereen bereid zijn je te helpen bij alles wat je onderneemt. Gedraag je je arrogant en bazig, dan zal ‘het kwade je de baas worden’ zoals de I Tjing zegt.

Het is vooral aan te raden deze periode die nu voor je ligt zo goed mogelijk te gebruiken, want de kosmos is je gunstig gezind.

Als je nu een nieuwe weg wilt inslaan, zul je van alle kanten worden geholpen. En als je een baan zoekt, kun je waarschijnlijk over niet al te lange tijd weer aan de slag. Ook studie en carriere profiteren van deze gunstige tijd.

En dan is er nog de liefde… Maar dat zul je zelf al gemerkt hebben: je partner is tegelijk je beste vriend.

Op financieel vlak ziften er bovendien mooie winsten in.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline