ITjing15

15

Wees kalm, dan zien anderen uw talenten

15. de Bescheidenheid

Juist door je bescheiden op te stellen, zou je wel eens iets kunnen krijgen waar je al heel lang naar verlangt. De I Tjing gaat er altijd en overal vanuit dat bescheiden mensen beloond worden. Heb je een belangrijke positie en blijf je toch bescheiden? Dan noemt de I Tjing je ‘wijs’. Heb je een lage maatschappelijke positie en blijf je bescheiden? Dan blijf je niet onopgemerkt, beweert het orakel, en zul je al snel in een betere situatie terechtkomen!

Dit icoon belooft dat alles naar wens zal verlopen, ongeacht de vraag die je hebt gesteld. Het antwoord is positief.

Op financieel gebied bijvoorbeeld zul je krijgen wat je nodig hebt, maar je mag voorlopig nog niet op extra’s rekenen. Heb je een zaak, dan zal die goed lopen, zonder al te hoge winsten te maken.

Als je wilt verhuizen of op de een of andere manier iets nieuws wilt aanpakken, kun je dat nu doen. Alleen moet je niet te impulsief te werk gaan.

Op liefdesgebied staan je mooie momenten te wachten.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline