Hemel19

19ik-ben-niet-dood

Enkel mijn fysieke lichaam is verdwenen, en ik weet nu dat onze lichamen slechts een klein deel uit maken van wie we werkelijke zijn. Ik ben een deel van wie we werkelijk zijn. Ik ben mij bewust dat je mijn stem en fysieke aanwezigheid mist, maar mijn ziel en geest zijn zeker wel in leven! De keren dat je mijn energie gevoeld hebt, was ik daadwerkelijk bij je, net als nu. We hebben allemaal een unieke energieafdruk, en je zal de mijne herkennen wanneer ik bij je ben. Vertrouw op dat gevoel! Ik ben eigenlijk voor meer in leven nu dan dat ik ooit was geweest. Stress en afleiding is nu weg, iets dat me vroeger tegenhield om volledig van het leven te genieten.

Ik zie nu in hoe triviaal alles was, en dat alles dat ooit echt belangrijk was, dingen waren als liefde, familie, vriendschap, zorg en anderen helpen. Maar ik heb ook geleerd hoe ik mijn betreuringen kan omzetten in een leermoment en ervan te groeien. Ik vraag je om hetzelfde te doen. Ik zie nu in dat ik nooit iets had om bang voor te zijn. Er is geen dood, en niets slechts kan ooit iemand overkomen in de spirituele waarheid. Natuurlijk is het belangrijk om niet roekeloos en zorgzaam te zijn, en altijd te luisteren naar je begeleiding. Maar laat geluk niet links liggen vanwege angst, want er is werkelijk niets om bang voor te zijn.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept