Goden Orakel 7

goden07

Kracht

Met in zijn rechterhand zijn machtige hamer, is de Noordse god Thor een symbool voor oerkracht en mannelijke energie. Thor staat ook bekend als beschermer en staat symbool voor (seksuele) vruchtbaarheid.
Wanneer je deze kaart getrokken hebt, dan kun je daarin een uitnodiging zien om zogezegd ‘in je kracht’ te gaan staan. Je hebt misschien het idee dat anderen beter, mooier, slimmer zijn dan jij. Thor spoort je aan om minder naar anderen te kijken en meer naar jezelf. Sta jezelf toe om je ware kracht aan de buitenwereld te laten zien!

Alle kracht die jij op dit moment nodig hebt in je leven, heb je in je. Een heel reservoir van goddelijke kracht vol liefde, wijsheid en intelligentie staat tot je beschikking. Je hebt de spirituele kracht om te vertrouwen op je intuitie. Je hebt de intellectuele kracht om te vertrouwen op je eigen wijsheid en je je hebt de intuitieve kracht om mee te voelen met anderen.

Je kracht tonen aan anderen vereist lef. Maar leven is meervoud van lef. De goden helpen je om je angst los te laten zodat je ware kracht nu naar buiten kan komen.

Back to top button