Goden Orakel 38

goden38

Zegevieren

De zon schijnt voor jou. Je hebt alle reden om met voldoening op de afgelopen tijd terug te kijken. Het was misschien niet eenvoudig en het was misschien zwaar: deze kaart is voor jou een teken dat al je inspanningen niet voor niets geweest zijn. De tijd om de vruchten te plukken van al je zware werk is nu aangebroken.
Je staat aan de vooravond van een periode in je leven waarin je het op een aantal vlakken een stuk makkelijker krijgt dan in het verleden. Je hebt hard gewerkt om te komen waar je nu staat. Dat gaat zich nu uitbetalen. Je ziet misschien nog geen beweging en verandering in de situatie, maar je kunt er vast van overtuigd zijn dat er nu schot in de zaak komt.

Je bent als een boer die de zaden over zijn akkers geplant heeft en die nu rustig kan wachten tot het zaad ontkiemt. Vanzelfsprekend is het wel van belang dat je het tere groen water en aandacht geeft zodat het ongeremd kan groeien.

Je kunt in deze kaart ook de bevestiging zien dat je op de juiste weg bent om je levensdoel te bereiken. Jouw weg op het levenspad is een proces dat door de obstakels die je onderweg tegenkomt wel kan worden afgeremd, maar niet kan worden tegengehouden. Dat is ook zichtbaar voor anderen. Je groeit in jezelf en je bent op de goede weg.

Back to top button