Goden Orakel 34

goden34

 

Magie

Taliesin wordt in de moderne hekserij vereerd als de god van de barden en schrijvers. Taliesin roept jou op om meer aandacht te besteden aan de wonderen en de magie die je overal in het leven tegen komt.
Als je deze kaart getrokken hebt dan kun je dat zien als een bevestiging dat allerlei ’toevalligheden’ waar je de laatste tijd mee te maken hebt gehad, geen toevalligheden zijn. Het is de magie van het universum dat voor jou aan het werk is. Je krijgt subtiele signalen die bedoeld zijn om je met liefdevolle hand een zetje in de goede richting te geven.

Magie is overal om je heen. Wanneer je je aandacht er op focust, zul je zien dat er overal en doorlopend kleine wonderen gebeuren. Je kunt misschien het gevoel hebben dat je er alleen voor staat ten aanzien van een probleem waar je op dit moment mee te maken hebt. Deze kaart kun je zien als een aanwijzing dat dat niet zo is. Je wordt met kleine ’toevalligheden’ gesteund door het goddelijke.

Sta ervoor open dat je het niet alleen hoeft te doen en dat je met wijsheid geholpen wordt in je strijd. Je opent de deur naar magie als je bereid bent je angsten los te laten en in handen te geven van het universum. Wanneer je je ontspant en openstelt, weet je zeker dat er overal om je heen kleine wonderen plaatsvinden. Die zullen je helpen om alle obstakels te kunnen overwinnen.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline