Goden Orakel 23

goden23

Enthousiasme

Dyonysus is niet alleen de god van de wijn, maar misschien nog wel meer een god die staat voor groeikracht en enthousiasme. Daarnaast heeft hij ook invloed op het menselijk gemoed. Hij brengt de mensen tot elkaar.
Wanneer je deze kaart getrokken hebt, dan is dat een teken dat er allerlei zaadjes in jou aan het ontkiemen zijn. Je loopt over van groeikracht, Schenk aandacht aan alle nieuwe gedachten en ideeen die in je opkomen. Dyonysus zegt je dat je ideeen het waard zijn om er aandacht aan te schenken.

Deze kaart wijst er bovendien op dat jouw enthousiasme aanstekelijk werkt. Jij hebt jouw eigen natuurlijke gaven die anderen inspireren om te helpen. Ook al zie je jezelf niet als iemand die anderen inspireert: je mag erop vertrouwen dat jouw creativiteit, jouw vindingrijkheid en jouw ideeen de mensen in je omgeving tot hulp zijn.

Deze kaart kan er ook op wijzen dat je op dit moment teveel zaken aan je hoofd hebt. Je kunt daardoor het gevoel hebben dat je nergens puf en energie meer voor hebt. In dat geval kun je in deze kaart de aansporing lezen om iets te doen waar je enthousiast over bent om op die manier weer nieuwe energie te krijgen.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline