Goden Orakel 2

goden02

Creatieve uitingen
Hoewel Bragi over het algemeen wordt afgebeeld met een harp, staat deze Germaanse god vooral bekend vanwege zijn handigheid met taal. Bragi is een dichter, een verhalenverteller, een poeet.
Bragi raad je nu aan om eens een pen en papier te pakken, en een gedicht of een verhaal te schrijven. Het hoeft geen wereldliteratuur te zijn, maar creatief schrijven kan je helpen om de aardse zorgen achter je te laten en je geest er bovenuit te tillen.

In brede zin kun je deze kaart ook zien als een aansporing om meer te doen met de creativiteit die in je zit. Bespeel je een instrument? Speel weer eens een keer. Houd je van zingen of dansen? Teken je graag? Niemand houdt je tegen om je uit te leven.

Het uiten van je creativiteit is een goede manier om je geest leeg te maken van zorgen waarmee je rondloopt. Door te schrijven, spelen, dansen, zingen of door andere creatieve uitingen maak je plezier. Het is ontspannend. En in ontspannen toestand kan er een grotere instroom zijn van ideeen. Je ziet verbanden die je eerder niet zag en je voelt begeleiding van goddelijke energie.

Creativiteit leidt tot inspiratie, waarmee je dat wat je wilt makkelijker kunt realiseren. Wanneer je ontspannen bent, trek je als vanzelf nieuwe, mooie mensen aan. Hiermee schep je nieuwe kansen waarmee je het leven voor jezelf nog plezieriger maakt.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline