Goden Orakel 18

goden18

Helen

Dian Cecht is de Keltische god van heling en genezing. Dian Cecht was in staat om iedereen die gewond was te genezen, door hem in een magische bron te gooien.
Als je deze kaart getrokken hebt, dan kan dat erop duiden dat een situatie uit het recente verleden, die resulteerde in pijn en beschadiging, zich nu aan het herstellen is. Dian Cecht vraagt je om daarbij geduld uit te oefenen. Het kan zijn dat het je niet snel genoeg gaat, maar genezing is een langzaam proces dat tijd nodig heeft. Tijd heelt alle wonden, dus geef het de tijd.

Deze kaart is ook een aansporing om je helende kwaliteiten in te zetten om anderen in je omgeving te helpen. Je bent je er misschien niet van bewust, maar jouw liefdevolle aandacht kan helpen bij het herstellen van beschadigingen van andere mensen. je bent een natuurlijke genezer en je helende gedachten krijgen nu vorm.

Dian Cecht spoort je ook aan om liefevolle gedachten te sturen naar iedere situatie die heling nodig heeft; zowel in je eigen leven als in het het leven van de mensen die je lief hebt.

Back to top button