Goden Orakel 16

goden16

Succes

De Keltische zonnegod Lugh is jong, sterk en succesvol. Hij is de god die symbool staat voor handel, verkoop en ambachten. Binnen de hekserij wordt Lugh geeeerd tijdens Lughnasadh; een oogstfeest in augustus.
Als je deze kaart getrokken hebt, dan duidt dat erop dat je succes zult hebben en dat zichtbaar wordt wat je verlangt. Je bevindt je op een weg vol obstakels en tegenslag, maar deze kaart is een teken dat het einddoel succesvol zal zijn.

Lugh zegt je dat je je geen zorgen hoeft te maken over de hindernissen die je op je pad naar succes tegenkomt. Die zijn alleen maar een illusie en je mag verwachten dat die zullen verdwijnen. Wanneer je teveel stilstaat bij deze problemen, geef je ze alleen maar meer energie. Daardoor zullen ze alleen maar groter worden.
Je bent misschien bang dat je niet zult slagen in je missie. Geef je angst in dat geval aan de goden. Je hoeft het ze alleen maar te vragen.

Deze kaart kan er ook op wijzen dat je een gift kunt verwachten. Dat kan iets materieels zijn, maar het kan ook een cadeau zijn dat niet stoffelijk is. Je kunt er hoe dan ook op vertrouwen dat in je behoefte wordt voorzien.

Back to top button