EngelenRomantiek42

bruiloft
Je hebt deze kaart getrokken vanwege een op handen zijnde bruiloft, die van jou of die van iemand anders. Trouwen speelt op een of andere manier een rol in het antwoord op je vraag.
Voor de een kan deze kaart een bevestiging zijn dat je zult trouwen, een aanmoediging om te blijven geloven, en van je leven te blijven genieten zonder je druk te maken over je toekomstige gehuwde staat.
Voor iemand anders kan deze kaart aangeven dat je tijdens een bruiloft een belangrijk iemand zult ontmoeten, of dat je daar iets zult meemaken dat voor jou tot een nieuwe romance zal leiden. Het kan ook het huwelijk van je ouders zijn, en de invloed hiervan op jouw gevoelens en ideeën over relaties.
In sommige gevallen vraagt deze kaart je naar je eigen huidige en eventuele vorige huwelijk(en) te kijken, en naar je gevoel daarover, met de intentie om je hart en je relatie te helen, echt heel te maken.
En soms kan deze kaart het einde van een huwelijk aanduiden. In dat geval zullen de engelen alle betrokkenen ondersteunen, terwijl jij langzaam tot het begrijpen van de situatie en van de hele ervaring zult komen, en je je hart opent om opnieuw te kunnen liefhebben.
Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.