EngelenRomantiek3

chemie

Je hebt deze kaart getrokken omdat je je heel sterk tot iemand aangetrokken voelt. Met andere woorden, er bestaat een chemie tussen jou en die ander. Dit geeft een intens fijn geval dat jullie naar elkaar toetrekt. Als deze persoon iemand anders is dan je levenspartner, dan zal die chemie waarschijnlijk een bron zijn van zowel stress als vluchtgedrag. Je zult heel zorgvuldig je opties moeten afwegen, en de consequenties ervan, voordat je wel of niet besluit je huidige partner te verlaten, of in een affaire terecht te komen.

Als je echter single bent, en je voelt je op deze sterke manier aangetrokken tot een ander (ongebonden) iemand, dan heeft deze kaart je groen licht. Waarschijnlijk is de chemie wederzijds, en de moeite waard om verder te verkennen.

Soms duidt deze kaart ook op een gebrek aan chemie, en is dat de oorzaak van problemen in relaties, en van teleurstelling en onvrede. Als er oorspronkelijk wel sprake was van chemie, zou dat hersteld kunnen worden doordat je meer energie in die relatie stopt. Passie, vuur en romantiek kunnen herleven door speelsheid, attentheid zorgzaamheid, tijd voor elkaar, een lief gebaar.

Roep de Romantische Engelen aan om je te helpen de juiste keuzes te maken over hoe je de chemie in de juiste banen kunt leiden.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.