EngelenRomantiek12

maak-jezelf-vrij

Net als de eenhoorn op deze kaart kun je je soms gevangen voelen. Misschien heb je de controle uit handen gegeven, of misschien voel je je onder de voet gelopen op je werk of in je relatie. Als je goed naar jezelf kijkt, zul je weten of voelen op welk terrein deze boodschap voor jou geldt. Je kunt jezelf de vraag stellen: ‘Waar en hoe voel ik me beperkt, geforceerd, geremd, gevangen?’

Vertrouw de reactie die je krijgt. Deze kaart komt van de Romantische Engelen, zij hebben je verlangen naar een grote liefde gehoord. Om echte passie te kunnen ervaren, moet je echter eerst jezelf toestaan diepe emoties te voelen. Als je dat doet, kun je stuiten op gebieden in je leven waar je niet tevreden over bent.

Alleen al door dit te erkennen werpt het een ander licht op die situaties, en maak je ruimte voor de engelen om je te helpen.
Als je met overtuiging besluit de regie van je leven weer in eigen hand te nemen, zal dit je gevoel weer doen ontwaken en zich ontspannen. Dan kun je veel meer van jezelf houden, van je partner en van wat je in je leven beleeft.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.