EngelenRomantiek11

vergeven-en-leren

De Romantische Engelen kennen je verlangen naar een grote liefde, en zij sturen je deze kaart als een gids. Zij zien dat je het heerlijke van romantiek zowel kunt geven als ontvangen, als je de spinnenwebben van het verleden weg raagt. De engelen weten dat je in het verleden gekwetst bent geworden, en dat je bang bent opnieuw gekwetst te worden. Maar dit beschermingsmechanisme is ook een belemmering om liefde vrij toe te laten in je leven.

Als je je verleden echt heelt, zult je het niet meer steeds blijven herhalen. In elk geval trek je in je leven situaties en relaties aan die je herinneren aan eerdere ervaringen, want dat is een van de voornaamste instrumenten van het helen. Om tot een gezonde relatie te komen, is het noodzakelijk alle boosheid, alle verwijten, alle rancunes waar je nog mee rondloopt, te ‘ontgiften’.

Dit geldt ook voor het jezelf vergeven.
Richt je tot de engelen en vraag hen je te helpen je verleden te helen en los te laten, en zij zullen de last op je schouders verlichten zodat je hart weer kan ademen en kan vliegen.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.