astroli5

Beproeving

 

Saturnus conjunct Venus

Beschrijving

Mensen in een relatie zullen nu een periode van beproevingen doormaken. Je voelt je wellicht opgesloten en schuift al snel je partner de schuld in de schoenen. Vergeet hierbij echter niet, dat je ooit zelf voor deze partner hebt gekozen. Bewust of onbewust heb je iemand uitgezocht die nu probeert je te overheersen. Als je onzeker van aard bent, kan je behoefte aan bevestiging je in de armen van een despoot hebben gedreven. Wat in het begin een stabiliserende factor was, is nu omgeslagen in het tegendeel, en je kunt je afvragen of de relatie je nog iets te bieden heeft en of het zinvol is die relatie te handhaven. Iedere liefdesrelatie wordt alleen maar aangenaam omdat wij in de ander iets menen te zien dat wij in onszelf missen. Hij of zijn moet je dus heel maken, je aanvullen. Als blijft dat jij jezelf verder hebt ontwikkeld, is dit projectiescherm overbodig geworden. Je merkt dat de ander ook maar een gewoon mens is. waarschijnlijk is die ander zelf onzeker, en gebuikt je alleen om macht over een hulpeloos wezen te hebben. Als je relatie echt alleen door deze dynamiek bijeen werd gehouden, zal die deze examenperiode niet zonder kleerscheuren doorkomen. een tedere en innige relatie met een stevig fundament zal deze moeilijke tijd goed doorstaan, en zal daarna zelfs hechter en gerijpter zijn. Pas na het doorstaan van beproevingen weten we of we samen met de ander verder door het leven kunnen. Als je alleenstaand bent zul je in de komende periode alleen blijven, omdat je je energie nu moet concentreren op het nauwkeurig formuleren van je verlanglijstje. 

[bol_product_links block_id=”bol_5b392bd3d530a_selected-products” products=”1001004002596312″ name=”astroliefdesorakel” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.