ja70

Hulp & Hindernissen: Judgement

Dit kan een kaart zijn om te snel conclusies te trekken, beslissingen te nemen en te oordelen. Als je gevoelig bent voor dergelijke dingen, is dit een duidelijk signaal om te vertragen en dingen meer aandacht te geven en mensen “meer kansen” te geven. Dit kan een echte tijd van spiritueel ontwaken zijn.

Over het algemeen, als u geneigd bent om conclusies te trekken, kunt u er een eind aan maken. Als anderen dit soort beslissingen nemen over jou of over iemand waar je om geeft, is er echt heel weinig dat je kunt doen, behalve beseffen dat het hun probleem is, niet het jouwe.

Als je al een relatie hebt, kan dit een ‘make-or-break’-periode zijn. Dit is een tijd om heel veel duidelijk te krijgen over wat je uit het leven en uit je relaties wilt, en dan stappen te nemen om het tot stand te brengen.

Als je liefde zoekt, kan er in de nabije toekomst een nieuwe relatie tot stand komen, maar je moet misschien stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat je geen conclusies trekt (positief of negatief) over je nieuwe liefde en / of vice versa. Langzaam en gestaag wint de race.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.