ja23

Hoop / Angsten: Koningin van Pentakels

Ze zou een echte vrouw in je leven kunnen vertegenwoordigen. De energie van de Koningin van Pentakels is normaal gesproken vrij archetypisch vrouwelijk; haard, thuis, moederschap.

Deze kaart kan aangeven dat u tijd, geld en energie aan uw huis zult spenderen, waardoor het comfortabeler wordt. Dit is een goede zaak, op voorwaarde dat u niet te veel schulden maakt. Mensen zullen naar u op zoek zijn voor inzicht en / of advies. Je kunt ze helpen als je daar zin in hebt. Dit is een periode waarin je veel kunt bereiken.

Dit is een vrouwelijke kaart en wijst ook op strategie, vooral voor degenen die momenteel met niemand bezig zijn. De strategie om liefde te vinden is de stereotiepe vrouwelijke; achtervolg het niet, stel jezelf beschikbaar, maar wees niet wanhopig om iemand nieuw in je romantische leven te brengen. Wanneer de tijd rijp is, zal dat je overduidelijk worden gemaakt, en je hoeft geen handstand te doen om iets te laten gebeuren. Wees vrolijk en weet dat je veel dingen in je hebt die het waard zijn om lief te hebben.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.