EL49

De stem van de rivier roept me.
Mijn hart, dat van een vagebond en ontdekker,
vraagt nu om vertrouwen en rust.

De liefde wil zonder gejaagdheid beleefd worden. Haar waarde en haar kracht kunnen niet op waarde worden geschat in de heftigheid van de hartstocht.

Je moet je liefde veeleer de kans geven door je wilskracht, je intuitie en door echt overgave aan de geliefde persoon. En vooral moet je je liefde laten groeien door eerlijke bezinning en aandacht voor je gevoelens.

Het is vooral deze houding, die je de waarde kan leren van een liefde, die je waarschijnlijk nog niet kent. En alles wat je in de liefde wint, is nog maar een voorspel van de oneindige liefde. Hoe meer je dit in je voelt groeien, hoe meer je de onmetelijkheid, de schoonheid en de macht ervan zult ontdekken.

En je zult merken, dat je die liefde voor jezelf houdt. Dan zullen tederheid, vriendelijkheid en zachtheid in je opbloeien. En je zult de macht ervan ervaren, maar ook het wonder. Die wonderbare alchemie, waardoor jij, en door jou ook de geliefde persoon getransformeerd kunnen worden.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.