VorigeLevens43

43wees

Je hebt deze kaart getrokken omdat je in een of meer vorige levens een wees was. Daarom ben je bang om in dit leven te worden verlaten. In vorige levens – waar je niet de bescherming en liefde had van je moeder en vader – ontwikkelde je een grote kracht en vertrouwde je op jezelf, waardoor je ook nu wordt geholpen. Maar je hebt misschien ook wel manieren om te overleven ontwikkeld die twee kanten hebben. Dit overlevingsmechanisme helpt je er door heen, maar het stompt ook je hart en je emoties af.

Waarschijnlijk herinnert deze kaart je er ook aan dat je ware moeder/vader God is. Je wordt er ook aan herinnerd dat je, je familie, bestaande uit vrienden en andere geliefden, inclusief je huisdieren, kunt kiezen. Spiritueel gezien is het onmogelijk om wees te zijn. Je echte Hemelse Ouder is altijd bij je. Als je de neiging hebt om je af te zonderen kun je misschien aansluiten bij een groep voor gedragstherapie, of contact opnemen met een psycholoog.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept