VorigeLevens31

 

31oorlogen-en-veldslagenDeze kaart laat je zien dat je in vorige levens hebt geleden onder een oorlog, of daarin werd gedood. Je onbewuste vertelt je of je een soldaat, een officier, of een burger was die een slachtoffer was tijdens een slag. Die tijd in je leven kan je tot een pacifist hebben gemaakt. Of je kunt heel bang zijn geworden voor conflicten en je kunt niet tegen gewelddadigheden van welk soort ook, of tegen luide stemmen. De angst voor conflicten weerhoudt je van het verdiepen van relaties, omdat je hiervoor je ware gevoelens echt met elkaar moet delen.

Omgekeerd kan het vorige leven je hart ook met boosheid hebben gevuld en met wraakgevoelens. In dat geval heb je moeite om je kalmte in bedwang te houden. Dat kan er zelfs toe leiden dat je de neiging hebt om altijd pogingen te doen vrede te brengen. Als je die natuurlijke strijdlust hebt, is het belangrijk om die in vreedzame en opbouwende banen te leiden – door bijvoorbeeld actief te zijn in een beweging die staat voor positieve en sociale verandering, of door advocaat te worden die opkomt voor de underdog.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept