VorigeLevens13

14fobieen

Deze kaart laat je op een meelevende manier zien hoe je kunt worden geholpen om een verband te leggen tussen de fobieën die je nu hebt en die uit je vorige levens. Het bewust worden van de bron van je angsten uit je vorige leven is vaak genoeg om hun grip op jou los te laten.

De situatie waar je een vraag over hebt heeft in wezen onderliggende angsten en fobieën. Deze angsten blokkeren je energie, die minder wordt of het resultaat wat je wenst tegenhoudt. Een fobie heeft te maken met de impuls om de situatie, waar je geen controle over hebt, helemaal meester te zijn. Een fobie heeft ook invloed op veel vertrouwenskwesties.

Je hoger zelf en je onbewuste kennen de oorspronkelijke bron van de fobie die zich op enigerlei manier heeft gemanifesteerd. Deze oorsprong van een fobie kun je verhelpen met een regressietherapeut, of door middel van droomtherapie. Vraag bijvoorbeeld wanneer je in slaap valt, je hoger zelf om je informatie te geven die je je zult herinneren wanneer je wakker wordt en die verband houdt met je fobie. Door je direct te confronteren met je onderliggende angsten, kun je hun vat op je onbewuste verminderen. Het gaat allemaal om bewust zijn.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.