Vampier8

Verleiding

Trefwoorden
Allure, wens, manipulatie

Beschrijving
Dit mooie bed is de plek waar onuitgesproken wensen werden uitgesproken en waar men aan zijn of haar einde kwam. Het is de plaats waar zo velen naartoe worden getrokken, zelfs als je weet dat de uitkomst gevaarlijk kan zijn. Deze kaart wil je nu waarschuwen, je sterker maken en vraagt je op je hoede te zijn. Degenen die weten wat je graag wilt, hebben een plan voor jou… en dat plan heeft betrekking op hun eigen voldoening. Een van jullie begrijpt heel goed wat mensen willen – en vooral wat jij wilt. Het is niet zo eenvoudig en grof als seksuele bevrediging, of een bepaald voedsel, of zelfs een baan of positie die je wordt aangeboden; het is het diepe gevoel dat je wordt begrepen, wordt geaccepteerd en gewild om wie je bent. Maar het is de waarheid dat de persoon die je nu verleidt alle mogelijke moeite doet je levenskracht te remmen en je te verstikken. Dit zegt niet dat je nu met achterdocht alle mensen moet bekijken – je moet je gewoon bewust worden van je wensen en je kwetsbaarheden. Deze kaart doet een beroep op je zelfkennis. Om te begrijpen dat je, wanneer je uitgenodigd wordt in een mooi bed, kunt worden uitgeput en dat er zelfs een stukje van jezelf kan doodgaan. Want je gaat begrijpen dat de liefde die je werd aangeboden ter bevrediging van een ander was. Als je in het bed van de vampier gaat, laat je daar een stukje van jezelf achter. Iemand om je heen staat klaar om je te verleiden. Als je ervoor kiest om te worden verleid, dan heeft hij wat hij wil, en zul je meer verliezen dan je weet. Wees voorzichtig.

Zegeningen
Je kunt nu een beter onderscheid maken tussen mensen die gezond voor je zijn en mensen die je beter kunt vermijden. Je voelt je niet langer schuldig wanneer je ‘Nee’ zegt op aantrekkelijke voorstellen.

Verwensing
Het is tijd om een nog eens na te denken over een vriendschap, of het type mensen en het soort situaties dat je aantrekkelijk vindt. Nodig je onwelkome drama’s en situaties uit in je leven?

Advies
Je kunt nu ongezonde toenaderingen van mensen die manipuleren weerstaan. Je bent niet langer beschikbaar voor mensen die gebruik van je willen maken!

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline