Vampier5

Nachtmerrie

Trefwoorden
Bescherming van de ziel, wapenschild, kwade dromen

Beschrijving
Soms zijn we het meest kwetsbaar als we slapen – of wanneer we proberen te slapen. Deze kaart vertelt over een rusteloze nacht, over de ziel die niet de ruimte kan vinden om de ogen dicht te doen en helemaal te ontspannen. Het gaat over degene van wie de dromen voor opwinding en angst zorgen, en die bang wordt wanneer hij weet dat het donker wordt, in plaats van de vreugde te voelen van de donkere moeder die nacht wordt genoemd. De nacht kan voor velen een plaats van verschrikking worden genoemd – waar het verleden zich herhaalt, oude strijden worden gestreden, diepe wonden weer worden opengereten, en het verraad van verleden jaar lijkt op een verse snijwond die je vandaag hebt gekregen. ’s Nachts zijn we overgeleverd aan onze spookgedachten, het bewustzijn en de energie die we in ons hebben, en alles wat zich in de wereld afspeelt is onbelangrijk wanneer je bent veroordeeld tot deze schemerachtige uren. Wanneer dit jou overkomt, of een ander voor wie je 39 zorgt, wij hebben nu een manier om je te helpen. De berijdster van de nachtmerrie kan in je dromen komen. Ze is zo onbevreesd, en zo onbevreesd is haar paard, dat zij op de grenzen van je slaap zullen patrouilleren, van je echte dromen. Ze zullen de vriendelijker waarheden bij je oproepen terwijl je droomt; na verloop van tijd zal de nacht niet meer zo angstig voor je zijn. Je dromen zullen veiliger worden, waarin je elke nacht in zwijm kunt vallen, je rust kunt nemen en verfrist kunt opstaan. ’s Nachts zijn er speciale geesten die rondwaren – die jagen – de slapende gevoeligheden, die kunnen velen de energie ontnemen en doen dat ook, vooral van degene die een duidelijke energie hebben, die open is en onschuldig, en vaak van degenen die zwakker zijn door ziekte, spanning of andere onevenwichtigheden. Deze Nachtmerrie en haar Donkere Berijdster zal je beschermen tegen deze geesten. Ze zullen degenen die ze bewaken nooit pijn doen – ze zijn te rechtschapen, te kundig, te sterk gewijd aan hun doel hiervoor – en zij verzekeren je dat geen boze geest, geen hinkende gedachten, geen hongerige bewoner van de nacht iets kan stelen door de barsten in je aura, en leven ten koste van de energetische voordelen die jij bezit. Dromen worden mooi. Slaap wordt vrede. De nacht is welkom en de angsten uit verleden zullen veranderen als zij eraan komt, om jouw slaap te bewaken.

Zegeningen
Het is tijd om te begrijpen dat we ’s nachts kwetsbaar kunnen zijn, en bewust kunnen gaan werken om de angst voor de duisternis minder te laten worden. Je leert een beroep te doen op een gezonde slaap, en zult minder vertrouwen krijgen in slaapmiddelen die je misschien neemt. Dromen die je storen zul je eindelijk begrijpen en dan voorgoed verdwijnen. Een verandering van je eigen energie zal je aura afsluiten voor irritante en gretige kleine entiteiten die je energie willen stelen. Je vindt nu heel veel steun bij het zoeken naar een vredige slaap. Een belangrijke en mooie menselijke behoefte.

Verwensing
Je leeft misschien in angst en je begrijpt niet hoe je verandering in je slaappatroon kunt aanbrengen. Het is tijd om informatie te vragen hoe je een beter in slaap kunt vallen. Je slaappatroon kan omgekeerd zijn, en je ervaart misschien zelfs bijna een nachtelijk bestaan, dat heel sterk van invloed kan zijn op je lichamelijke gesteldheid en het magnetische veld.

Advies
Weet dat je wordt beschermd en de hand boven het hoofd wordt gehouden wanneer je slaapt. Je zult spoedig een voedende en helende slaap ervaren, waaruit je herboren ontwaakt en klaar bent voor iedere dag.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.