Vampier44

Opstanding

Trefwoorden
Herhaling, herstel, comeback

Beschrijving
Net als de poesjes met negen levens op deze mooie afbeelding, heb jij ook meer dan een kans, meer dan een leven. Hier voor je ligt niet alleen maar een tweede kans. Voor je ligt echt een nieuwe kans. Je hebt een kans om je leven opnieuw te beginnen, en op te rijzen uit een plek waarvan je dacht dat die stil stond, en avonturen te beleven. Ontspanning. Wij vampiers weten maar al te goed wat het is om op te staan uit de doden – te transformeren van het ene wezen naar een heel ander wezen. Dezelfde en toch zo anders. Je hebt jezelf bijna opgegeven. Je bent je enthousiasme voor het leven bijna verloren. Soms heb je gedacht, misschien is dit alles, en een soort troost gevonden in wat je acceptatie noemt. Maar wij zijn hier om je te laten zien dat er, precies aan je voeten, en op dit moment, de kans ligt waarvan je heimelijk zo lang hebt gedroomd. En als je ervoor kiest om het aanbod van deze kaart aan te nemen, om je leven te herscheppen en te vernieuwen, wees er dan zeker van dat het allerbeste van jezelf, dat je eerder nooit tot uitdrukking hebt kunnen brengen, nu haar eigen moment heeft. Maar het vereist dat jij opstaat, het verleden afschudt en opnieuw begint. Je kunt zijn als een dode die nu opnieuw wordt geboren. Je hebt zoveel meer te doen, te geven, te worden – zet al je gedachten opzij dat je leven stilstond en er voor je werd besloten. Je hebt jezelf vergeving geschonken. Nu moet je je leven opnieuw invullen. Dit is een schitterend moment om naar een nieuwe baan uit te kijken, belangrijke veranderingen en vernieuwingen in je huis aan te brengen, of te verhuizen naar een ander land, van carrière te switchen, en zelfs je uiterlijk te veranderen – vanzelfsprekend op een natuurlijke manier. Alles wat je opnieuw moet beleven en moet volhouden met vernieuwd optimisme en vernieuwde energie heb je op dit moment. De vampiers, de experts voor wat betreft nieuw leven, bevestigen dat dit zo is. Je staat op het punt om weer op te staan. En degenen die verrast zullen zijn, zullen worden geïnspireerd om hun leven te veranderen op de plekken die het het meeste nodig hebben.

Zegeningen
Deze verandering kan worden gemaakt en ook snel. Vraag om hulp en zij is van jou. Laat los en ga snel door de overgang.

Verwensing
Misschien voel je dat je om te veranderen moet doen alsof. We willen dat je weet dat je veel vooruitzichten hebt: dit nieuwe leven zal je verbazingwekkende nieuwe geschenken brengen, en het verschijnt aan jou met een reden.

Advies
Het is tijd dat je de dingen zelf gaat laten gebeuren. Het is tijd om actief te gaan ontdekken wat je voor jezelf altijd hebt ontkend om te gaan doen. Voor je tekent zich duidelijk een pad af – maar het vereist een enorme hoeveelheid vastberadenheid van jouw kant. Je moet jezelf herpakken. Kijk in je hart en zie wat je geen voldoening heeft gegeven. En weet dat iets waarvan je dacht dat het voorbij was, af was en waartoe je had besloten, echt op het punt staat om je te verrassen.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline