Vampier40

Natuurlijk

Trefwoorden
Authentiek, organisch

Beschrijving
Je leven lang – levenslang – is het je doel om echt jezelf te zijn. Dat is voor ons allemaal het doel van dit bestaan, ondanks de stempels die we allemaal opgedrukt krijgen – mens, vampier, vrouw, man. Voor ons staat er iets groters op het spel – op welke manier kunnen wij je het wezen, dat stukje van je zuivere zelf leren kennen. Om dit grote wonder te laten gebeuren moet je gewoonten laten schieten, vraagtekens plaatsen bij reacties, uitdagingen aangaan en experimenteren. Want je bent niet degene wie men zegt dat je bent. En met deze kaart vragen we je misschien om duidelijk en eindelijk te begrijpen en te erkennen dat je alles wat je bent, kunt ontdekken wanneer je in je hart kijkt en op een rustige manier voelt, kijkt en luistert naar je eigen ik. Niet volgens het plaatje, of de baan. Niet volgens het afweersysteem dat je ter bescherming hebt ontwikkeld. Niet volgens het protesteren van je ego, of de stem van je familie die je binnenin voelt. Zo ben je echt. En wanneer je eenmaal dat gevoel hebt ontdekt, ga je van hieruit iedere dag steeds een beetje meer op dezelfde manier leven. Hoe zich dat manifesteert zal voor iedereen speciaal zijn. Maar wij vragen je nu om verder te gaan dan wat de tijd zegt, de plek, familie, opvoeding en status – en diep, diep in je hart te kijken. Er zit iets meer in je dan de anderen je vertellen. Dat alleen van jou is. En dit moet je kenbaar maken aan de wereld – want waarom zou je anders zijn geschapen? Want iedereen en alles – iedere regendruppel, iedere steen, elk schepsel in de lucht en op het land, moet zijn eigen rol spelen en zijn deel vervullen. We moeten weer ons natuurlijke zelf worden, meer dan wat men zegt wie we moeten zijn, en op grond hiervan leven. Dat zal een bevredigend en vrediger en harmonieuzer leven creëren – welke uitdagingen je ook tegenkomt vanuit je hart of van buitenaf. Je bent kostbaar voor de wereld, vooral wanneer je dat deel van jezelf ontdekt dat jij alleen kan bieden, en voeg het toe aan het lied van de wereld, en maak alles mooier, voller en helemaal waargemaakt als gevolg van de meest ware uitdrukking van je ziel.

Zegeningen
Wanneer je de val van geld, macht, status in de wereld wegneemt, blijven alleen de geestelijke waarden over. En je bent inderdaad rijk voor wat betreft je ziel. Dat schept een evenwichtig, geconcentreerd, sterk hart.

Verwensing
Te veel vertrouwen op de feedback van de wereld om je heen. Er wordt meer aandacht gegeven aan status dan aan eigenwaarde en deze verandert daardoor steeds. Ongeconcentreerd.

Advies
Men heeft teveel vertrouwd op de manier waarop je je hebt vereenzelvigd met – of het nu je baan was, je verschijning, je persoonlijkheid of rijkdom en achtergrond, het is tijd om dit achter je te laten en te laten zien wie je echt bent en jezelf van binnen te kennen. Dit vraagt geen gepuzzel en is niet ingewikkeld. Het vraagt rust, verstilling en heel goed nadenken over het zelf. Je hebt teveel definities die anderen je hebben gegeven. Laat ze los. Leer het lied binnenin je en geef er stem aan om natuurlijk te zijn en je eigen zelf te verwezenlijken.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline