Vampier39

Bovennatuurlijk

Trefwoorden
Onverklaarbaar, verbazingwekkend, bovenaards

Beschrijving
Er zijn veel dingen in de wereld die de meeste mensen niet gemakkelijk kunnen verklaren. Inclusief vampiers. Net zoals dit mooie zilverharige schepsel dat wordt omringd door vliegende vissen als de zon op het punt staat om achter haar onder te gaan. Voor haar is een onwezenlijk visioen. En toch is het er. Echt en tegelijkertijd onecht. We zijn wetenschappers, doctoren en we onderwijzen, en we zijn te midden van jullie. En we horen zo vaak waarvan wordt gezegd dat het onmogelijk is: het horen van gedachten. Het bewegen van voorwerpen door middel van energie. Het kennen van gebeurtenissen voordat ze plaatsvinden. Het ontvangen van boodschappen uit hemelse sferen. Het kunnen zien van kleuren om lichamen. Het kunnen helen door middel van aanraken. En ik zeg je dat dit allemaal niet ‘bovennatuurlijk’ is. Het is allemaal natuurlijk. En wanneer het wordt ontwikkeld en eraan wordt gewerkt, en er mee wordt geoefend en in praktijk wordt gebracht, wordt het beschouwd als super. Jij bezit deze vaardigheden. Je hebt ze in overvloed. En we zien het om je heen. Het is nu jouw taak om dit te ontwikkelen. Ontwikkel het niet zonder reden en zonder er over na te denken – maar ontwikkel het en vier je vieren, je schitterende mens-zijn dat zoveel kan en wat van zo wezenlijk belang is voor ons allemaal. Je bent bovennatuurlijk. Je bent zo prachtig als degene die in spirit zijn. Je bent een goddelijk schepsel. En nu is het tijd om dit te vieren, het te omhelzen en om zo sterk te worden in je buitengewone waarnemingen net zoals in anderen. Omhels je zelf mensenkind. Alles van je magische, wonderbaarlijke zelf.

Zegeningen
Je hebt iets goddelijks in je, dat in hoge mate is verbonden met de cycli en aspecten van de natuur. Je voelt je, meer dan ooit tevoren, zeker en veilig bij het ontwikkelen en uitdrukken van je intuïtieve gaven.

Verwensing
Je voelt je angstig en nerveus om je intuïtieve gaven te gebruiken. Je gelooft dat deze krachten gevaarlijk, of negatief zijn. Je voelt je niet de moeite waard, of onveilig.

Advies
Nu is het tijd om te gaan begrijpen dat de zintuigen die we allemaal hebben niet alleen speciale gaven zijn die alleen aan de uitverkorenen zijn gegeven. We hebben ze allemaal. Misschien ben je wanhopig geweest over het gebrek aan jouw gaven, en heb je je misschien afgevraagd wat je eigen vaardigheden zouden kunnen zijn. Het is tijd om deze te ontdekken door er aandacht aan te geven en door er hard aan te werken.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline