Vampier38

Hoffelijkheid

Trefwoorden
Bedachtzaam, beleefd, goede manieren

Beschrijving
Wij staan vooral bekend om onze uitstekende manieren. Ofschoon deze kleine vampier niet om voedsel verlegen zit, is ze er zeker van dat ze haar gasten de zoetste lekkernijen kan voorzetten tijdens haar feestmaal in het maanlicht. Dus weet dat we eraan denken waar je behoefte aan hebt. We hebben manieren. Die manieren zijn er niet alleen om onze wreedheid te verhullen, of de verschrikkelijke honger die deze wreedheid schept. Ze zijn ook een manier om op een vriendelijke manier iets te doen wat moet worden gedaan, om de moeilijkheden glad te strijken die we allemaal tegenkomen, en om de schoonheid te creëren op dagen vol narigheid. Wanneer je manieren hebt, denk je aan een ander en wat hem een plezier kan doen. De kaart die je vandaag hebt getrokken geeft de noodzaak aan dat je onder de huidige omstandigheden de waarheid moet spreken, maar dat je dat op een aardige en diplomatieke manier moet doen en die zo min mogelijk aanstootgevend is. Dat betekent dat je duidelijk moet maken wat je wilt bereiken in komende discussies en hoe je het beste met de ergernis kunt omgaan die al is ontstaan. Door manieren, diplomatie en bedachtzaamheid kun je schipperen met deze verraderlijke periode in je leven. Het is de moeite waard op een vriendelijke manier toch de waarheid te zeggen. We hebben gemerkt bij de vele volken die we hebben bezocht, dat degenen die manieren hebben, dankbaar zijn en waardig, er ook veel eergevoel is en dat er vaak een grote eensgezindheid heerst tussen de mensen die zelfs in de moeilijke en uitdagendste omstandigheden leven. Manieren zijn op zichzelf niet onoprecht, ofschoon ze het wel kunnen zijn om vijandigheid te verhullen. Maar hypocrisie is een misdaad. Het is tijd om een overeenkomst aan te gaan met fatsoen, met waarheidsliefde en consideratie. Gebruik het mooie, magische geschenk van je gezonde verstand en je charme, en zie hoe deuren worden geopend en problemen zich oplossen met een nieuw ontdekt begrip.

Zegeningen
Wanneer je aan anderen denkt creëert dit een flow en jij krijgt de energie in het kwadraat terug. Schoonheid en dankbaarheid scheppen harmonie bij sociale interacties.

Verwensing
Gedachteloze acties kunnen de flow van energie belemmeren, verspillen tijd en creëren een negatieve mogelijkheden.

Advies
Het lijkt misschien vreemd – een vampier die over manieren praat omdat bekend is dat ze vaak iemand het leven hebben ontnomen. Maar vaak hebben ze dat ook niet gedaan, en hebben ze ook vrienden gemaakt en werden bondgenoten met degenen die zich eens het meest tegen hen verzetten. Dat komt omdat ze charmant zijn, hun manieren zijn vaak verrukkelijk en ze kunnen vanuit hun hart en waarheidsgetrouw spreken, maar zien ook de schoonheid in iedereen en de behoefte hieraan en pakken dit aan. Ontdek nieuwe manieren voor de plaatsen waar je naartoe gaat en wees zowel hoffelijk als echt.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline