Vampier36

Geloof

Trefwoorden
Hoop, standvastig, (zelf)vertrouwen

Beschrijving
Het gevoel dat er iets gaat gebeuren, of goed is, of een bijzondere manier is, kun je geloof noemen. Geloven is rustig en hoopvol, biedt tevredenheid en kalmte, je hoeft er geen hoera tegen te zeggen en het gaat er niet om dat je gelijk krijgt. Ook wij hebben geloof, en we zien het het beste in wat wij de mens noemen, het warmbloedige wezen van wie jij er ook een bent. Het is een mooi geschenk dat jullie mensen op zo’n rustige, vriendelijke manier gelovigen moeten zijn. Geloof wordt niet altijd op een mooie manier tot uitdrukking gebracht. Geloof is een liefdevolle, verbazingwekkende eigenschap, maar het moet worden gebruikt voor iets dat de moeite waard is. Wanneer je deze kaart hebt getrokken, is het het beste om te onderzoeken waarin jij gelooft. Wat betekent geloof voor je? Werd je als kind geleerd om geloof te hebben en verloor je het geloof op een bepaald moment? Want er werd je vaak geleerd om in dingen te geloven die je geloof niet verdienen. Het kan nu tijd zijn om opnieuw te leren waar je blijvend standvastig op kunt hopen – waarvan je weet dat het zal gebeuren, hoewel je het nooit met je ogen kunt zien. En wij weten van Geloof – dat echt alles op tijd goed komt. Want we leven in dit vertrouwen. Anders zouden we van binnen dood zijn. De menselijke geest is van binnen gelovig, op zijn best. Om geloof te hebben betekent dat je eerlijk moet blijven, maar met een gevoel echt vanuit je hart. Teder, roerend en vol dankbaarheid, krijg je misschien spoedig je geloof terug. Kies verstandig waar je dit geschenk van je geloof aan geeft.

Zegeningen
Je geloof keert terug en je voelt je echt verbonden met en getroost door je keuzen en plannen. Ze worden ondersteund door de energie van het universum.

Verwensing
Je voelt je afgemat en gekwetst door wat je hebt gehoord, je hebt een beetje van je enthousiasme en je onschuld verloren.

Advies
Als je het geloof in iemand, een project, of de mensheid zelf hebt verloren, is het tijd om de bron van het geloof te gaan onderzoeken. Weet dat het nieuw leven kan worden ingeblazen, en deze keer kun je misschien kiezen welke plaats je dit mooiste en tederste van alle geloven wilt geven.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.