Vampier34

Discipline

Trefwoorden
Oefenen, consistentie, toepassing

Beschrijving
Je wilt dat iets gemakkelijker is dan het moet zijn om het te kunnen waarderen. Je wilt dat iets sneller gebeurt dan mogelijk is voor je eigen groei en degelijkheid. Je bent hier, kort gezegd, net zoals veel andere mensen die we zien. Het ontbreekt je aan discipline. Er zijn momenten dat we voelen dat we om iets te kunnen verkrijgen, of om een doel te bereiken, we er alleen maar over hoeven te mediteren, het moeten visualiseren als echt en het daarom naar ons toekomt op de manier die we de Wet van Aantrekking hebben genoemd. Er is nog een andere wet. De wet van bijdragen aan en hard werken en vasthoudendheid. Het klinkt niet prettig. Het geeft geen snel resultaat. Maar het is echt en het geeft een blijvend resultaat en is echt. En die les krijg je nu. Er hoeft geen stress te zijn, geen verontwaardiging of waardeverlies over wat je zult bereiken, gewoonweg omdat je het niet zonder moeite hebt verkregen. Het doel dat je voor ogen hebt is van jou wanneer je de moed bij elkaar raapt er hard voor te werken. Het is geen werk dat je graag doet. Het vraagt je dingen te doen die velen als onplezierig beschouwen. Maar dat komt alleen omdat jullie moderne mensen niet gewend zijn om grote risico’s te nemen. Er heerst onder jullie een cultuur dat je je altijd gelukkig en gemakkelijk moet voelen. Het heeft generaties gecreëerd die zich fysiek niet goed voelen, mentaal lui zijn en spiritueel apathisch. De discipline die je nodig hebt zal leiden tot een grote doorbraak. Je weet dat je een belangrijk deel van je leven moet veranderen en de naakte waarheid, die we je hierbij geven, is dat dit heel moeilijk zal zijn. Je moet niet wachten tot je gemotiveerd bent en het graag wilt. Je moet eraan toe willen geven en de discipline opbouwen die je nodig hebt om het plan te verwezenlijken waardoor je zoveel zegeningen in je leven tegemoet kunt zien. De deur openzetten vereist wilskracht, actie en je best doen, steeds weer.

Zegeningen
Je kunt de dingen veranderen, en er aan vasthouden. Na verloop van tijd zal iets wat pijnlijk was transformeren in iets aangenaams. De vrijheid en kracht die dit geeft weegt zeker op tegen de pijn die je kortstondig zou ervaren.

Verwensing
Aan jezelf twijfelen kan je kwaliteiten in de weg staan. Laat dit niet gebeuren! De uitdaging die je het hoofd moet bieden gaat verder dan wat gemakkelijk en plezierig is om te doen. Maar dat geeft je wel alles wat je graag wilt en het geeft je de (wils)kracht waaraan je soms hebt getwijfeld of je die wel had.

Advies
Het is tijd om een plan te maken, om structuur te creëren en verplichtingen aan te gaan. Twijfel niet langer aan jezelf en zet de ruimte die hierdoor ontstaat om in daden.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline