Vampier33

Rebel

Trefwoorden
Parvenu, tumult, ommekeer

Beschrijving
Je bevindt je in gevestigde sociale kringen. Er wordt van je verwacht dat je de dingen op een bepaalde manier doet. Men denkt dat dit milieu goed is en moet worden gehandhaafd. En je hebt geen vrijheid om vragen te stellen, dat wordt als een belediging gezien. Je wordt zelfs beperkt om op een respectvolle manier je mening te laten horen. Wie een nieuwe manier ontdekt om oude problemen te benaderen wordt als gevaarlijk gezien. En je hebt je al een poosje stil gehouden. Maar er is een andere manier – er zijn veel verschillende manieren – om dezelfde problemen te benaderen. In plaats dat iedereen het recht heeft om op zijn eigen manier het probleem te benaderen, wordt er van je verlangd te volgen zonder er bij na te denken en te voelen. En je hebt er genoeg van om te volgen wanneer dit volgen je niet dichter bij de avonturen en oplossingen brengt die je wilt ontdekken. Maar het is moeilijk om degene te zijn die zijn mond open doet. Maar het is ook een uitdaging om degene te zijn die zegt dat er misschien een andere manier is. Want wanneer je dat in jouw omgeving doet word je als een rebel gezien. Dit klinkt romantisch, maar dat is het niet. Het betekent een moeilijke weg gaan, toch wordt je gevraagd om hieraan te beginnen. En terwijl je dit doet, ontdek je misschien dat de anderen je tot een nieuwe leider willen maken, een nieuwe bewaarder van wetten en orde. Maar voor jou betekent dit een persoonlijke reis, en je wilt een ander niet beïnvloeden om iets te doen, maar hem laten weten dat wanneer hij zijn eigen weg volgt, en zijn eigen manier ontdekt, dat dit misschien het beste voor hem is. Het is een keuze. Voor je ligt de wegsplitsing en je kiest de weg niet om opstandig te of een wanklank te laten horen… je volgt de weg van je hart. Je zult een rebel worden genoemd en er zal worden gezegd dat je moeilijk en halsstarrig bent, zelfs egoïstisch. Maar dat ben je niet. Je moet luid en duidelijk zijn. Je moet gewoon die kant op gaan die anderen niet nemen, en je moet je eigen weg gaan. Die is eenzaam. Maar niet meer meedoen met de kliek zal je een gevoel van vrijheid geven en geeft je echte momenten van vreugde, meer dan het onechte gemak ervan.

Zegeningen
Je wordt geroepen om de weg van je eigen ziel te volgen. Het is heel mooi wanneer je echt jezelf wordt – en ontdekt waarvan je houdt.

Verwensing
Je zult je van tijd tot tijd eenzaam voelen – maar je zult gelijkgestemde rebellen op de weg van je ziel tegenkomen.

Advies
Het is tijd om te laten zien wie je bent en wat je in je leven wilt doen in ie leven. Je kunt het – je zult meer steun krijgen dan je hebt gedroomd wanneer je je openstelt en vertelt wat je voelt wat je altijd geheim hebt gehouden. Er zijn meer mensen zoals jij dan je denkt.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline