Vampier32

Jager

Trefwoorden
Agressor, speurder, leverancier

Beschrijving
Er wordt geloofd dat om te krijgen wat we voelen dat we nodig hebben, of willen, of wensen, of waarvan wordt gezegd dat we moeten hebben, we dat moeten opzoeken, er op moeten jagen, en het soms moeten doden. Want de jager volgt niet gewoon en wordt geen vriend van het schepsel wat hij graag wil hebben. Hij moet dit doden om tevreden te worden gesteld. Er is iets in je dat deze valsheid voelt – dat om iets te worden er een dode moet vallen waarvan jij de oorzaak zult zijn. Je voelt een zekere competitie en een zekere behoefte, en dat je alleen kunt krijgen waar ie naar verlangt, als een ander het niet langer heeft. En ie hebt deze kaart nu getrokken die je vertelt dat zelfs wij, de grootste jagers in de onnatuurlijke wereld, niet hoeven te doden. Er is altijd een manier om te ontdekken wat we nodig hebben, zonder dat we de ander iets hoeven af te nemen. Jij voelt nu de drang om een wedstrijd te winnen en je hebt het gevoel dat er maar een overwinnaar zal zijn. Maar er zijn andere wegen om je doel te bereiken. Je kunt diep van binnen ontdekken wat je nodig hebt. En er zit een zekere waarheid in het woord ‘jager’. Om elke dag te kunnen leven moet er iets doodgaan. Of het nu het voedsel op je tafel is, of wat je hebt moeten doen om je eigen huis een thuis te maken, je energie heeft de ene vorm opgegeven om de andere te worden. Alles transformeert. Maar voor wat je nu zoekt moet je op jacht gaan. Je moet op dat deel van je aard gaan jagen, dat wanneer je het hebt gevangen en in je hebt opgenomen, je zal geven wat nog ontbreekt om te creëren wat je nodig hebt. Je moet de jager worden op de verborgen delen van je zelf, op de moed die je ontbreekt, op de mogelijkheid waarvan je gelooft dat je die niet hebt gekregen. Want je ademt, toch? En wanneer je ademhaalt, dan wordt een deel van jou de jager, en dat deel moet actie ondernemen om te krijgen waarnaar je verlangt. Niemand anders doet dit voor jou. Dat is gewoon de opdracht voor jezelf.

Zegeningen
Het is natuurlijk en verstandig om dat deel van jou dat actief, sterk en krachtig is tot uitdrukking te laten komen. Het is tijd dat je actief gaat opzoeken wat je wilt. Kijk eens waar je kracht je wel niet toe kan brengen.

Verwensing
Er bestaat altijd de mogelijkheid dat de jager meedogenloos wordt. Je kunt gedisciplineerd blijven door je te focussen op datgene waarnaar je op zoek bent en weigeren je te laten afleiden door alleen maar te streven naar macht omwille van macht.

Advies
Het is tijd om duidelijk vast te stellen wat je wilt. Je moet een ander hier niet om vragen. En wanneer je aan de buitenkant op zoek bent, ben je ook op zoek in je innerlijk. Je moet dat stukje in jezelf ontdekken dat de moed heeft om datgene achterna te jagen dat je graag voor jezelf wilt. En wees daar eerlijk over.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline