Vampier27

Extase

Trefwoorden
Bezwijken, verrukking, zegening

Beschrijving
De aansluiting die velen met anderen die vampier-gedrag vertonen hebben, is dat het opgeven van de wil, de macht en het onderdanig zijn aan een ander, een manier is om extase te ervaren. Het is geen gebrek aan kracht die je in staat stelt om dit te ondervinden – om zacht te worden te bezwijken, en toe te geven aan de wil van een ander, die het waard is om te overheersen, is een ervaring van overgave. Het betekent niet dat je hulpeloos bent, of opgeeft – het is een poosje je keuze om je vrije wil te laten overheersen door de wil van een ander – en door deze ervaring kun je ontdekken wat extase betekent. Want de mens wordt vaak zo moe om assertief te zijn – om steeds weer te zeggen waar hij behoefte aan heeft, wat hij verdient, moe van hard werken om niet te worden gekwetst of levend te worden opgegeten door het systeem, of banen die echt aan de ziel van de mens knagen. Als je zou kunnen zien wat wij zien, de mooie energievelden om je heen die kleiner worden en verdwijnen terwijl jij maar blijft geven en jezelf dwingt om vaak zo sterk te zijn totdat de energie, je zelf en je ziel versleten en moe zijn. Je kunt weer opnieuw in extase raken door iemand die je waardevol vindt je te laten adviseren, beschermen, leiden en je een poosje vast te houden. Het is op dat moment verrukkelijk, want je hoeft je dan geen zorgen te maken of je het overleeft en of alles om je heen het overleeft. De spanning valt weg en een diep, mooi en bedwelmend gevoel van overgave stroomt door je heen, net zoals wanneer je je overgeeft aan de slaap, aan totale ontspanning, aan de zorg van een ander die, op dat ogenblik precies weet wat je graag wilt. Sommigen geloven dat het allemaal om seks gaat, maar dat is niet het geval – het kan over alles in het leven gaan, wanneer je hebt moeten vechten, hebt geprobeerd en gestreden, je energie hebt verzameld en obstakels hebt overwonnen. Nu is het tijd om je helemaal te ontspannen en te herstellen – om die persoon toe te laten die het waard is om manieren te creëren die jou een verrukkelijke ervaring kunnen geven, en een diep gevoel van vertrouwen. Als we een geliefde nemen, wanneer we verliefd worden, zo diep en gepassioneerd als wij, dan is het heerlijke antwoord van onze geliefde op onze kus, aanraking, woorden, ons grootste geschenk en ons grootste genoegen. Deze ervaring willen we ook voor jou. Maar alleen met iemand die het waard is om je aan over te geven.

Zegeningen
De kunst om je over te geven aan een hogere macht, die jij uitzoekt, is een waardevolle ervaring, evenals aan iemand die jou kan bedwelmen met allerlei gevoelens van genot.

Verwensing
Het in vervoering worden gebracht staat bijna gelijk aan jezelf verliezen – wat één van de sleutels is naar de extase die het creëert. Blijf er zeker van dat je in contact blijft met je eigen ziel, en zorg dat je een goede vriend hebt die ie eraan kan herinneren wie je bent.

Advies
In de overgave ligt de kracht, en het is een heerlijk gevoel als je iemand ontdekt, die direct beschikbaar is en die de last van het nemen van besluiten van je afneemt en die je een gevoel van opluchting, voldoening en plezier geeft. Wees je ervan bewust dat je deze persoon met grote zorg moet uitkiezen. Maar het is wel tijd om toe te geven dat we op bepaalde manieren leren van onze verrukkelijke ervaringen, maar alleen als we ze wijs kiezen.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline