Vampier24

Liefde overwint alles

Trefwoorden
Loyaal blijven, eeuwige liefde, betrokken blijven

Beschrijving
Sommige liefde duurt net zo lang totdat er iets verandert. En dan kan die liefde, die band, die vriendschap overgaan. Sommige vriendschappen en verbintenissen zijn sterk en gezond, die gaan alleen stuk als ze worden verwaarloosd, of als een van de twee een relaties met een ander begint. Maar in het hart van deze schepselen, deze getrouwen, kunnen we een liefde en een betrokkenheid zien die echt stand houdt. Want dit hebben wij ook ervaren, net zoals deze nieuwe vampier op deze kaart dit ook ondervindt. Van het ene leven naar het andere, door middel van transformatie, komen ze haar begroeten. Ze weten dat ze is veranderd. Ze kunnen het verschil voelen. Maar zij zijn van haar en zij is een van hun, en die band is onverbrekelijk, totdat de dood ze echt scheidt, en zelfs dan blijft de liefde in herinnering bestaan en die blijft bestaan na de dood. Deze jonge vampier weet nog niet hoe gelukkig ze nu is – ze weet zelfs misschien niet hoe ze is veranderd, getransformeerd, wakker geschud en levend als de vampier die ze is geworden. Maar voor haar, zijn deze wolven haar vrienden. Ze hield het meest van hen en die band zal nu zelfs nog sterker worden, omdat ze haar zullen herinneren aan haar zelf als mens, en aan haar medeleven. Ze zullen haar ook leren te overleven, te lagen en wild te zijn. En ofschoon ze nooit zo op hen heeft geleken, zijn ze nu allemaal schepselen van de nacht en jagers. Uit de oude liefde is een nieuwe liefde ontstaan. Dat geldt nu ook voor jou, nu je dit leest. Want er is een liefde die afstand, verandering en radicale verandering van energie en omstandigheden overstijgt. Er zijn betrouwbare mensen met wie je ook verplichtingen bent aangegaan. Liefde en vertrouwen blijven bestaan, zelfs in het leven hierna. Dat geldt ook voor jou. Kijk naar dit wonder van eeuwigdurend vertrouwen en liefde. Wees dankbaar. En toon je dankbaar.

Zegeningen
Liefde is een heerlijk iets, en sommige liefde is zo sterk dat bestemmingen veranderen, en levens opnieuw beginnen als proef op de som.

Verwensing
Het geloof dat liefde machteloos is als het moeilijk wordt, of minder wordt, als zij dooft.

Advies
Je kunt weer verliefd worden, de liefde kan weer worden aangewakkerd en in stand worden gehouden. Open je hart voor de kracht van liefde. Weet dat het een krachtig iets is, en geef het een ereplaats in je leven, je huis en je werk. Alles wat je nodig hebt is liefde. Werk en leef vanuit de plek waar je liefde voelt heersen en je leven zal fantastisch zijn.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.