Vampier23

Vrije wil

Trefwoorden
Soevereiniteit, onafhankelijk, vrije geest

Beschrijving
De ironie van het leven van een vampier is dat velen van ons, die dit onnatuurlijke maar toch heel levende schepsel zijn geworden, hiervoor niet hebben gekozen. We werden omgedraaid, gecreëerd, getransformeerd, en vaak tegen onze wil. En dus willen we met deze kaart tot je spreken over de heilige aard van de vrije wil, van instemming. Er zijn er onder jullie die velen een heks noemen, en binnen hun wetten is er een die te maken heeft met de toestemming en het bewustzijn dat moet komen met het uitspreken van een toverspreuk. Deze uitspraak, deze betovering van de oudste soort, moet met toestemming worden uitgevoerd, of vanwege omstandigheden die aanzetten tot deze transformatie. Jouw vrije wil, en de vrije wil van anderen is heilig. Als er iemand is opgenomen en getransformeerd, dan is er een verschrikkelijk verbond gecreëerd, waar je voor moet betalen en dat je vaak veel pijn kost. Want over de grenzen van een ander te gaan is tegen de wetten die we hebben ontwikkeld om ons te behoeden te diep in de afgrond van verderf en wreedheid te vallen. Als er iets tegen je wil is gebeurd, voel je dat er iets van de vitaliteit van je ziel wegstroomt, want de ziel heeft ook bloed nodig, de chi, nwyfre, prana. Jij kunt het misschien niet zien, maar de engelen kunnen er een glimps van opvangen, net zoals degenen onder jullie die een bovennatuurlijke blik hebben. De vrije wil is net zo heilig als de Heilige Schrift in de kerk, en voor jou is dit op dit moment erg belangrijk. Als men een stukje van je ziel heeft genomen door jou hun wil op te leggen, laat op dit moment dan zien wat jouw wil is. Ga niet, zoals wordt gezegd, met de stroom mee – want dat is een energie die je wordt opgelegd door de omgeving, of door een andere ziel, die het prettig vindt om de energie van anderen te hebben, die helemaal tot zijn beschikking staan.

Zegeningen
Je weet niet dat wanneer je iets tegen de vrije wil van een ander doet – iets achterhouden of oogluikend toestaan wat men nodig heeft om een juiste beslissing te nemen – op een bepaalde manier een zonde is. En wanneer je een ander dit recht ontneemt, ga je een verplichting aan tussen jullie twee. Misschien niet direct, maar er wordt je een rekening gepresenteerd en je moet een schuld betalen. Je denkt na over hoe je dit recht het beste kunt respecteren, terwijl je probeert te bereiken wat je in dit leven graag wilt. Respecteer gewoon deze wet en alles wat naar je toekomt zal een grote zegen voor je zijn.

Verwensing
Het negativisme dat je creëert wanneer je opzettelijk en bedacht de vrije wil van een ander aantast moet niet licht worden opgevat. En we zeggen je nu dat je er op voorbereid moet zijn dat er een bepaald verband zal worden gelegd, en dat op een dag het touwtrekken om energie je op de proef zal stellen. Maar zoals het spreekwoord zegt: Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Je zult iets aannemen – maar doe het voor jezelf, want plezier in het tegenwerken van een ander, het manipuleren en teleurstellen… zal je dan achtervolgen, zo zeker als een geest op een kerkhof. Laat je niet besmetten.

Advies
Herinner jezelf aan je eigen dromen en wensen, aan het doel dat je waar had moeten maken. Leer dat je ‘ja’ en ‘nee’ mag zeggen zonder schuldgevoel, zonder angst. Het is veilig en gemakkelijk om je vrije wil te laten zien en hiernaar te handelen.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.