Vampier22

Buitenstaander

Trefwoorden
Mislukking, eenling, zwerver

Beschrijving
De afstand tussen jou en anderen geeft een uniek en waardevol perspectief. Je voelt je, net als wij, vervreemd van de wereld van de mens op het moment dat we met deze kaart aan jou verschijnen. Het is alsof een glas je afscheidt van de anderen, en hun wereld. Je kijkt naar het leven van anderen, en je hebt een gevoel van milde spijt hoever weg het allemaal lijkt. Je voelt je niet in staat om de ware betekenis te ontdekken in de ervaringen van een ander, en je voelt niets bij waar zoveel andere mensen zich zorgen over maken – het kan je niet schelen wie de laatste realityshow op televisie wint! Je weet niet wat je zult doen tijdens de rest van je leven als mens. Je weet niet waarom zoveel mensen willen worden gewaardeerd om hun kleding of hun auto, hun titel of hun baan. Dit gevoel kun je de meeste mensen niet tonen, en als je geluk hebt, en dat hebben wij zelden op voorbijvliegende momenten, met een echt gevoel van vriendschap, houdt de eenzaamheid, het gevoel van alleen staan en het gevoel van geen thuis te hebben, heel even op. Maar op dit moment voel jij je een outsider, die zelden naar zijn innerlijk kijkt, maar zich geen deelgenoot voelt van enige gemeenschap, groep, of zelfs niet van een familie. Op dit moment, hoc vreemd het ook lijkt en hoe verwarrend het ook kan zijn, vraag je je af of je wel mens bent, of je echt behoort tot deze grote, bloeiende, hebzuchtige, enorme, verstandige en kinderlijke familie, het menselijk ras genoemd. Deze vervreemding vindt nu plaats, maar deze is niet voor eeuwig. Toch zal er altijd iets van een weeskind om je heen blijven hangen, zelfs als je nooit hebt geleden onder de verlating waaronder zo velen hebben geleden. Je bent gewoon anders, en je moet je eigen soort nog ontdekken. En de waarheid is, dat wanneer je je eigen soort vindt, jij en de ander misschien alleen in staat zijn om samen te zijn op een ongebruikelijke en onconventionele manier, of voor kortere tijd.

Zegeningen
Je hebt de gelegenheid gekregen om je eigen manier van doen te ontdekken en de wereld vanuit een uniek perspectief te zien. Dat geeft je grote creatieve, artistieke en spirituele mogelijkheden.

Verwensing
Buiten de gemeenschap staan. Zoeken naar een (t)huis. Gebrek aan comfort.

Advies
Wanneer je nu de positie van een buitenstaander accepteert, kun ie observeren, kijken, zien en opnemen. Dat maakt je een waardevol schrijver, artiest, leraar. Je unieke zienswijze zal bijzonder worden gewaardeerd.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.