Vampier2

Verlichting

Trefwoorden
Inspiratie, verhelderend inzicht, vernieuwing

Beschrijving
Een vampier kan niet in het zonlicht lopen. Ze kennen verschillende lichtbronnen, en eigenlijk zijn ze gek op kaarslicht en de zachte gloed van bijenwas… ze vinden dat werken, lezen en overpeinzen bij dit licht rustgevend is, je erbij kunt nadenken en troost geeft – vooral als je antwoorden probeert te vinden op moeilijke problemen, zoals nu. Het antwoord krijg je dus niet bij daglicht. Je krijgt het ’s nachts en je krijgt het door de bron te veranderen waaruit je denkt dat de verlichting zal komen. Om een antwoord te vinden op het probleem dat je op dit moment zorgen baart, moet je eerst de gewoontes veranderen die het probleem hebben veroorzaakt. Je moet de bron veranderen waaruit je je informatie haalt. Je moet eraan denken om op een nieuwe en frisse manier het probleem te bekijken. Het beste kun je iemand om hulp vragen die al veel ervaring heeft met een dergelijk probleem. Tot nu toe heb je alleen nog maar naar een rechtvaardiging gezocht waarom je er nog niets aan hebt gedaan – maar er is een antwoord op het probleem en dat is niet verontwaardigd zijn, het ontkennen of vermijden. Het is een nieuwe weg zoeken door het bos, een lichtbron, niet die van de zon, en een advies van iemand waar je voorheen te trots was om hulp aan te vragen. De nacht heeft de antwoorden voor je. Je schaduwen hebben de krachten die je nodig hebt. Kies een andere lichtbron.

Zegeningen
Je verandert van gedachten en er komt een doorbraak voor wat betreft een moeilijke situatie. Je gaat opnieuw over bronnen van energie denken en alternatieven creëren voor kracht en energie. Onafhankelijk en vrij van gedachten. Een originele instelling, vernieuwing en geniale invallen leiden tot verlichting.

Verwensing
Vast zitten in geestelijke gewoonten, oude problemen op dezelfde manier proberen op te lossen, weigeren nieuwe wegen te volgen en te luisteren naar raad die te ‘nieuw’ of te ‘anders’ voor je is.

Advies
Neem de tijd om te luisteren naar wat je innerlijk je vertelt, dat op dit moment heel heldere ideeën heeft. Probeer verder te gaan dan gebruikelijke oplossingen voor problemen die je gevangen houden. Probeer iets ongewoons en nieuws te doen! Het helpt!

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.