Vampier18

Antiheld

Trefwoorden
Buitenbeentje, risiconemer, verbreken van regels

Beschrijving
Je doet iets goeds. Maar het is onwaarschijnlijk dat je hiervoor een medaille krijgt, of de erkenning krijgt voor de werkelijke bijdrage aan het groter goed. Je bent niet het type mens dat erkenning krijgt, en dat is al heel lang het geval. Dat is omdat de meeste mensen erop zijn getraind om te herkennen wat goed lijkt – door hoe het eruitziet, het soort baan die mensen hebben, en de manier waarop jullie mensen zelfs lopen en praten. En de persoon, het menselijk wezen dat jij bent is niet eenvoudig vast te stellen en te klasseren, maar het is waar dat je iets heel goeds hebt gedaan. Je bent een betrouwbaar en goed persoon, dat voelen wij, en we willen de waarde en de helderheid die je omringt bevestigen. Wat je hebt gedaan zal niet zo snel worden herkend als je zou willen, maar de invloed hiervan kabbelt zeker voort in de energie van de wereld en in ruil daarvoor word je door veel mensen opgemerkt, veel mensen die ook niet helemaal in alles passen, of niet worden erkend ondanks het goede dat ze doen. Trek je dit niet aan. Laat dit je nooit weerhouden om iets te doen waarvan je voelt dat je het moet doen – en laat niet alle momenten toe waarop je niet op ie best was en je niet op je best liet zien. Je bent een mengeling van wat mensen goed en slecht noemen en wat er nu gebeurt is een manier om je weg te vinden door wat ie voelt dat je moet doen om het evenwicht in ie leven weer te verkrijgen. Dat betekent niet dat je ooit beloond zal worden, of een hand zal worden aangereikt. Misschien word je zelfs steeds weer niet (h)erkend. Maar nu zien wij jou. En zo zien veel anderen jou ook. Je zult ontdekken dat schepselen die minder gesocialiseerd zijn je zullen vertrouwen en naar je toe komen – jongen, dieren, schepselen van wie de zintuigen meer alert zijn en die meer op gevoel vertrouwen dan wat ze zien. Je bent echt een mooi persoon op bepaalde gebieden – en ja, je hebt dingen gedaan die men verkeerd vond en die verkeerd waren. Maar de mens is ingewikkeld en men geniet ervan om je verkeerd te noemen, want dan voelt men zich superieur en wordt de aandacht getrokken naar hun veronderstelde goedheid. Dit is allemaal de som van hun daden en hun keuzen binnen hun omstandigheden. Zelfs de brutaalste en nederigste onder ons kan een held worden, en degenen die het belangrijkste worden gevonden en van wie men het meeste goed ziet, zijn vaak het meest trots op hun eigen deugden. Wees niet bang. Je wandelt in het donker en toch komt ook eens jouw tijd. Je zult inspireren tot liefde. Je bent meer dan degenen die je niet kunnen zien, niet zeggen wie je bent. Zij hebben niets te vertellen. Jouw leven, hoe vreemd ook, is gevuld.

Zegeningen
Je laat je zien aan mensen die teveel volgens traditionele manieren denken, overal een label opplakken, dat degenen die goed doen niet altijd voldoen aan een cultureel stereotype.

Verwensing
Je genegeerd voelen, miskend doordat andere de eer van jouw daden krijgen. Misschien weten dat je deze manier hebt gekozen om een buitenstaander te kunnen blijven, zodat je je niet hoeft aan te sluiten bij groepen die hetzelfde doen. Je bent in het stadium dat je heel sterk werkt met jouw unieke energie en kracht.

Advies
Jouw individualiteit is een goddelijk geschenk. Er is maar een iemand zoals jij op deze planeet. Je bent hier echt met een doel, en je bent hier echt nodig. Hoe bescheiden dit doel ook is, bereik het op een goede manier en met heel je hart, en je zult niet langer alleen zijn.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.