Vampier16

De roep van de nacht

Trefwoorden
Durven, avontuur, opwinding

Beschrijving
Je bent de laatste tijd in regelmatige, kalmerende patronen vervallen. Je weet wat je moet verwachten en wanneer je het kunt verwachten. Je wordt omringd door liefde en acceptatie, en iedereen houdt van je en is blij met je. Je bent tevreden. Je bent gemakkelijk en hebt geen echte reden om anders te worden. Heb je het toppunt bereikt van wat je als mens kunt ervaren? Om te leven en te leven zonder angst, of bang te zijn om op de proef te worden gesteld? Ik vertel je nu dat ik vroeger net zo was als jij. En toen riepen de nacht en haar donkerte mij. Ik veranderde en liet de wereld van het daglicht achter me, voor een poosje ging ik weg van mijn geliefden, ofschoon sommigen er voor kozen om met mij mee te gaan. Ik liet alles waarvan ik veel wist achter mij, en door dat te doen werd ik meer mijzelf dan wanneer ik in die perfecte stilte, die comfortabele plek, was gebleven. Want tijdens de beproeving werd ik herboren. Want door de uitdaging kwam ik verder. En toen ik alleen was leerde ik mijzelf kennen. Ik kan deze tijd echt alleen maar alleen doormaken. En jij, jij bent bang om uit je comfortzone te gaan. Je geeft de voorkeur aan alles wat bekend is. Maar ik zeg, dat met deze kaart, de Nacht je roept met haar wilde schepselen – en dat je op het punt staat die warme plek te verlaten, die zo gezellige, beperkende, saaie cocon, om een koudere, hardere en ruwere wereld in te gaan. Wat die je zal leren en aanbieden is waardevoller en vreemder dan je je kunt voorstellen. Je wordt uit een plaats verdreven die je je thuis had genoemd – naar een wereld van beweging, kleur, drama en een zekere woestheid. Je zult vrienden krijgen die je respecteren en uitdagen. Men zal het niet met je eens zijn, en je zult soms vechten om te overleven. Maar door het avontuur zal het voelen alsof je meer leeft, je zinnen worden geprikkeld, zoals nooit tevoren.

Zegeningen
Aantrekking, stimulans, durf, onverwacht, spanning, gevaar, verandering van omstandigheden, aangetrokken door het occulte, het onbekende, willen begrijpen, experimenteren, uitdagingen en testen.

Verwensing
Routinematig denken, sleur, gehoorzamend, lui, saai, rustig, karakterloos, smakeloos, laf, niet uitdagend, veilig, vervelend. Apathisch, onverschillig.

Advies
Tijd om eens uit je veilige wereld te stappen en bij de mensen bij wie je je veilig voelt weg te gaan. Het is tijd om je vleugels uit te slaan en nieuwe vrienden te zoeken, nieuwe ervaringen en nieuwe mensen. Wanneer je durft, zul je zoveel ontdekken!

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.