Vampier13

Oorspronkelijk

Trefwoorden
Verbinden met diep van binnen, heilige dans, instinct

Beschrijving
Wanneer we ons bewegen, vertellen we veel over onszelf. Onze houding, de manier waarop we met ons lichaam omgaan, de manier waarop we ermee communiceren. Onze energie zit in ons lichaam, het zegt iets over ons en dat laten we zien met lichaamstaal. De moderne mens vergeet dat – en hebben we de neiging om ons te bewegen alsof onze geest en ons lichaam gescheiden leven. Als we dansen worden we gevraagd om in ons diepere, oudere, animistische zelf te gaan, zodat de dans het meest echt wordt. Wanneer de dans heel slecht is, is hij rommelig, gênant, voel je je bewust van je zelf, en laat je zien dat je veel moeite hebt met je lichaam. Dansen is een gezonde manier om je uit te drukken, je persoonlijkheid, je aard – je natuurlijke zelf. Er is een verschil tussen wanneer mensen dansen en wanneer schepsels dansen… wanneer de mens danst, en dat heel bewust doet, van binnenuit wanneer hij zichzelf niet bewust is en het lijkt alsof er niet naar hem wordt gekeken, of het hem niet kan schelen of er wordt gekeken – dan is hij echt, onvergelijkbaar mooi. Wanneer er wordt gedanst met hart en ziel, dan is hij oorspronkelijk…maar vaak wordt dit geassocieerd met agressie, met schreeuwen en gillen, grof zijn en je niet laten beïnvloeden…
Maar jij vertegenwoordigt deze voornaamste eigenschap van ons wanneer je danst en we genieten van niets anders meer dan wanneer we zien dat je tot leven komt door je te bewegen, en je gevoelens laat zien en tot ons spreekt door middel van je gevoelens en je niet laat kennen als je je betrapt en geremd voelt. het wezentje op deze kaart is een wild persoontje, oorspronkelijk, oud vrouwelijk…ze is een van ons en komt met haar menselijkheid en schoonheid weer met ons in contact door middel van de vreugde van het bewegen en de herinnering aan het lichaam.

Zegeningen
Je lichaam houdt van bewegen en vraagt je om de voornaamste vreugde van het vrij en wild dansen te ervaren en elke cel in je lichaam met vreugde te verlichten.

Verwensing
Je kunt je bewust voelen van jezelf wanneer je je beweegt en danst en voelen alsof je naar jezelf kijkt, van buiten naar binnen , en jezelf beoordeelt. Het is tijd om dit gevoel los te laten en de muziek in je lichaam te voelen!

Advies
Er is een mooi, ongetemd deel in je ziel. Laat het ongedwongen blijven en laat het de wereld zien door middel van de dans.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.