Vampier12

Roep om hulp

Trefwoorden
Steek je hand uit, behoefte aan ruggespraak, geef toe aan wat je nodig hebt

Beschrijving
Jullie mensen hebben vaak een onfeilbaar gevoel wanneer wij in de buurt zijn. Wanneer er gevaar is. Wanneer iets niet helemaal goed voelt. Iets niet in de haak is. En steeds weer opnieuw onderdrukken jullie dit gevoel, de intuïtie die jullie allemaal bezitten. Misschien zijn jullie verkeerd opgevoed. Misschien is het jullie ontnomen, of is het onderdrukt. Misschien is jullie geleerd je erover te schamen. Misschien zijn jullie ook zo verwend en zijn jullie zo extreem aangemoedigd, dat het nu een luie spier is geworden, een gevoel dat nergens toe dient. Maar op dit moment kun je een verandering in de atmosfeer bemerken. Wanneer er iets gaat gebeuren of er iets aan de hand is. Het is een voorgevoel, en het is duidelijk. En wanneer je deze kaart trekt vertellen we je dat je gevoelens juist zijn, ze zijn natuurlijk en ze zijn goed, en het is tijd dat je het gevoel met een vriend of een vertrouwd, gezaghebbend persoon deelt die je kan helpen. Het is tijd dat je afstand neemt van een gevoel van gevaar, en begrijpt dat je niet zwak bent wanneer je hulp zoekt, en dat je hiervoor geen bevestiging nodig hebt. Het enige wat ie hoeft te doen, is om hulp vragen, en dan komt deze ook. Kijk niet langer over je schouder achterom. Twijfel niet langer aan je echte zesde zintuig dat zeer de moeite waard is. Heb vertrouwen. En neem de stappen om jezelf veilig en comfortabel te voelen. Verlaat onbetrouwbare mensen. Wees voorzichtig bij onderhandelingen. Stel je open en sluit je aan bij een bondgenoot en vriend. Laat een gevoel van onschuld niet leiden tot een gevaarlijk moment voor jou. Want iemand staat erop te wachten totdat jij je zelfbescherming loslaat. Laat dit nu niet gebeuren. Durf serieus af te gaan op je eigen voorgevoel.

Zegeningen
Het is heerlijk om van tevoren te weten wanneer je moet werken aan bescherming en je afschermen. Dat zal je reusachtig helpen!

Verwensing
Je voelt je bezeerd en aangevallen, verzwakt en een slachtoffer.

Advies
Bescherm jezelf door je geest helder te maken en te werken met een manier van zelfbescherming die werkt voor jou. Visualiseer jezelf gewoon helemaal omgeven door een sfeer van helder wit licht vol energie. Hierin ben je veilig en beschermd. In deze sfeer kan geen kwaad je bereiken. Bevestig dat je veilig bent en je je goed voelt, en doe iets om je lichaam, geest en ziel krachtiger te maken. Durf iets ongebruikelijke en vernieuwende te doen! Het kan heel goed werken!

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.