Vampier1

Eeuwige jeugd

Trefwoorden
Energie, vernieuwing, vitaliteit

Beschrijving
De wens om jong te blijven is nog nooit zo belangrijk geweest. Overal waar we – en jij – kijken, zie je de obsessie om rimpelloos te zijn en te blijven. Toch zijn er mensen die er van buiten jong uitzien, maar oud zijn van binnen. Jeugdigheid kan niet zozeer worden ontdekt in een gezicht zonder rimpels en in spieren die niet zijn verslapt. De ware jeugdige is degene die nooit ophoudt met verwondering de wereld in te kijken. De echt jeugdige mens is degene die in beweging blijft, ademhaalt en blij en met vuur leeft – met het gevoel iets te ontdekken. Degenen die zich gevangen voelen, en orde, stilstand en het onvermijdelijke van langzame tegenwerking hebben geaccepteerd, die zich niet langer verbinden met lichaam en geest, evenals degenen die zich geestelijk vermoeid en afgestompt voelen, die eindeloos klagen over ouder worden en die zichzelf vergelijken met technologisch gemaakte afbeeldingen, zijn oud voordat ze oud moeten zijn. Maar we lijken alleen maar jong. Van binnen zijn we vaak oud. En omdat we zo lang leven worden velen van ons slachtoffer van ons eigen cynisme. Pas op, de vijanden van je welzijn en jeugdigheid – wat niets te maken heeft met het vereren van de leeftijd – hebben geen contact met de geest, het lichaam en het hart en de ziel. Pak jezelf aan en verslap niet. Je kunt eeuwig jong blijven door voor jezelf te zorgen – dat betekent niet dat je moet proberen je leeftijd om te keren. Het betekent het leven omarmen. Het betekent ontdekken wat je nog met je lichaam kunt en wat het kan doen. Het betekent doen waar je van houdt en niet wat je volgens je leeftijd mag doen. Het betekent dat je een houding aanneemt van blij het leven onderzoeken. Het betekent dat we steeds weer zien dat degenen die op zoek zijn naar avontuur en vernieuwing, degenen zijn die jong zijn, zelfs als ze al ver op leeftijd zijn. Verspil je jeugd niet. Verspil niets van dit gezegende leven dat je hebt gekregen.

Zegeningen
Je staat op het punt om je jonger te gaan voelen en te worden vervuld met energie en nieuwe mogelijkheden. Je zult er goed uitzien en je goed voelen, en je zult gezond zijn. Je zult heel aantrekkelijk zijn en men voelt zich aangetrokken tot je jeugdige vrije geest en optimisme.

Verwensing
Vermoeid, je oud voelen en afgetobd. Je voelt je ondergewaardeerd door een maatschappij die jeugdige verschijningen vereert, je vraagt je af waar je jeugd is gebleven, je hebt spijt van je pubertijd. Uitgeputte energie.

Advies
Ontdek de zegeningen van het lichaam en de geest. Het is tijd dat je ontdekt wat je lichaam kan en om een transformatie te initiëren. Het is tijd om toe te geven aan wat je graag doet en dit een belangrijker deel van je leven laat uitmaken. Het is tijd om goed te eten, bewust water te drinken en in contact te komen met nieuwe mensen. Het is tijd om blij te zijn dat je leeft – want bewust drinken uit de bron van het leven is de ware bron van het jong-zijn.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.