The Light Seers Orakel 38

Bekers 3

Lichtprofetie : vriendschap, overvloed, samenwerking, gemeenschap, zusterschap, broederschap en broederschap, vreugde, kameraadschap, viering, zielscontracten, zielsfamilie

Schaduwprofetie : een kans om de geschenken te waarderen die je in een relatie brengt, ruzies of misverstanden, de behoefte om oude wonden te helen of het goed te maken, een liefdesdriehoek, “drie in een menigte” of gevoelens van eenzaamheid

Interpretatie van de Drie van Bekers-kaart

Interpretatie van de Tarotkaart 3 van Cups

Kaartnaam: Lord of Abundance.

Correspondentie – lucht van water; brief Wauw; Sephira – Geest

Uitleg (algemene betekenis): plezier, vakantie.

Drie van bekers in de lay-out (positie) voor het evenement : een leuk feest, vriendschap, “zoek uit voor drie”.

Drie van Cups in de lay-out (positie) voor werk. Bedrijfsbelangen, interne afspraken. Monopolies. Hoge winsten.

Drie van Cups in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Uitstekende lichtomstandigheden.

Drie van Cups in een lay-out (positie) voor relaties. Familieleden (broers, zussen), vrienden

Drie kopjes in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. De ziel van het bedrijf, een vrolijke kerel, gemakkelijk om mee te communiceren, iedereen houdt van hem, hij is goed voor iedereen.

3 kopjes in een opstelling (positie) van advies of waarschuwing. Advies: verenig je met gelijkgestemden, ga naar mensen toe, geniet van het leven.

Waarschuwing: “Na de zon komt de regen.”

Drie van Cups in de lay-out (positie) als resultaat. Antwoord: “ja” Energie-effect, je kracht zal zich vermenigvuldigen.

Omgekeerde Drie van Kopjes

Uitleg (algemene betekenis): onoprechte vriendschap, kater.

3 kopjes in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor het evenement : onverwacht opduikende details, onaangename gevolgen, verwoesting.

Drie van Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Onenigheid tussen partners, kwaadspreken, lage winsten.

Drie van Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Krachtverlies, bedwelming, vergiftiging (kater).

Drie van Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor relaties. Teleurstelling in de omgeving, controles “op luizen” (zowel jij als jij); licht vampirisme.

Drie kopjes in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor het psychotype van een persoon. Onoprecht, onvriendelijk.

Drie van Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Advies: ga in vrede uiteen.

Waarschuwing: je hebt een onoprechte omgeving.

Drie van Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat. De vakantie is geen vreugde, slecht plezier.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.