The Light Seers Orakel 37

Bekers 2

Lichtprofetie : romantische partners, zielsverwanten, vriendschap, verbonden harten, passie, zielsverwanten, vreugdevolle verbinding en samenwerking, vereniging, soms huwelijk, dualiteit, liefdesbewustzijn.

Schaduwprofetie : emotionele blokkades, geslotenheid voor het ontvangen van liefde, disharmonie, verbroken allianties, scheiding, genezing van trauma uit het verleden

Interpretatie van de Tarotkaart 2 van Cups

Kaartnaam: Lord of Love.

Correspondenties – water van water; brief hij; Sephira – Wijsheid (Binah)

Uitleg (algemene betekenis): ontmoeting, kennismaking, sympathie.
Twee kopjes in de lay-out (positie) voor het evenement : samenwerking, overeenkomst, samenzwering (matchmaking), verloving (met de priester – huwelijk).

Twee van Cups in de lay-out (positie) voor werk. Zeer succesvolle samenwerking, werk naar hun zin, favoriete werk; zakelijke bijeenkomsten, de fusie van kleine kapitalen, de verbinding van verwante bedrijfstakken. Niet erg grote winsten.

Twee van Cups in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Harmonische gezondheid. Aandoening van gepaarde organen (niet ernstig).

Twee van Cups in de layout (positie) voor relaties. Wederkerigheid, liefde, sympathie.

Twee kopjes in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Heel charmant, lief, aantrekkelijk, vertederend.

2 kopjes in de opstelling (stand) van advies of waarschuwing. Advies: mee eens, mee eens, vooruit.

Waarschuwing: kennis is een dekmantel voor iets ernstigs.

Twee van Cups in de lay-out (positie) als resultaat. Het antwoord is “ja”, een periode van liefde, goede samenwerking.

Omgekeerde twee van kopjes

Uitleg (algemene betekenis): onenigheid, misverstand, gebrek aan overeenstemming.
Twee van Cups in een omgekeerde positie in het scenario (positie) voor Evenement : Wederzijds misverstand, meningsverschil, verstoorde ontmoeting, mislukte kennismaking (ontmoeting).

Twee van Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. De ineenstorting van een middelgroot bedrijf, het onvermogen om overeenstemming te bereiken met partners, de winst is lager dan normaal.

Twee bekers in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Kleine ontstekingsziekten geassocieerd met het lymfestelsel.

Twee van Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor relaties. Relaties liepen verkeerd, een klein vergrijp of ruzie, misschien een mislukte bruiloft of gebrek aan verdere vooruitzichten.

Twee kopjes in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Niet aantrekkelijk, niet uitnodigend.

2 kopjes ondersteboven in een lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: ga niet naar een vergadering en spreek nergens over af.

Waarschuwing: Relaties (ook zakelijke) kunnen nergens toe leiden.

Twee van Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat. Tijdverspilling voor vergaderingen en onderhandelingen. Misverstand.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.