The Light Seers Orakel 36

Aas van bekers

Lichtprofetie : nieuwe verbindingen, nieuwe romantische relaties, vriendschap, zaden van liefde en hoop, nieuwe emoties, ontwaken van het hart, vreugde, positieve resultaten, eenheid, gelukzaligheid, creativiteit

Schaduwprofetie : tijd om zelfliefde te ontwikkelen, zorg ervoor dat je je emoties niet onderdrukt, waardoor de mogelijkheid van liefde ontstaat.

 

Interpretatie van de Tarotkaart Ace of Cups

Kaartnaam: Root of the Powers of Water

Correspondenties – het vuur van water, de letter Yod, de sefirakroon (Keter)

Uitleg (algemene betekenis) : volheid, verzadiging, voedsel van welke aard dan ook, feest, kerkelijke feestdag.

Ace of Cups in de lay-out (positie) voor het evenement : vernieuwing, zuivering, het begin van een periode van overvloed, cashflows.

Aas van kopjes in de lay-out (positie) voor werk. Uitstekend gevestigd bedrijf, met superwinsten; in verband met de verkoop van eten en drinken, openbare catering, restaurants; gerelateerd aan de gezondheid van moeder en kind.

Ace of Cups in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Goede gezondheid; neiging tot corpulentie. Mogelijke zwangerschap, borstvoeding.

Aas van bekers in de lay-out (positie) voor relaties. Zeer sterke gevoelens, vooral van een van de partners. De opkomst van grote liefde. Zorgen dat gevoelens tot bloei komen.

Aas van kopjes in de lay-out (positie) voor het psychotype van een persoon. Zeer genereus, overdreven emotioneel; genereus in de uitingen van hun emoties.

Ace of Cups in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: Wees gul en wees voorzichtig.

Waarschuwing: je bent te emotioneel; uw vrijgevigheid en zorg zijn buitensporig.

Ace of Cups in de layout (positie) als resultaat. Het antwoord is ja. “Volle kom”

Omgekeerde aas van bekers

Uitleg (algemene betekenis): verwoesting, uitputting.

Ace of Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) Gebeurtenis : afname van kracht, welvaart, verlies van het vorige niveau.

Ace of Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Verliezen, recessie: goede staat, maar slechter dan voorheen. Handel in servies, glazen containers.

Ace of Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Zenuwuitputting, stofwisselingsstoornissen, gewichtsverlies

Ace of Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor relaties. Een afname van emoties, vermoeidheid door liefde, door uitingen van liefde.

Aas van kopjes in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op het psychotype van een persoon. Periode van emotionele achteruitgang.

Ace of Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Advies: doneer vrijwillig iets, geef weg.

Waarschuwing: haast je niet om te delen, je bronnen zijn niet zo geweldig.

Ace of Cups in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat. Geen erg productieve periode. Levensmoe.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.