The Light Seers Orakel 35

Koning van stokken

Lichtprofetie: ondernemend, geboren leider. Enorm potentieel aan ideeën, creatieve kijk, tijdloosheid, succes, vuur.

Schaduwprofetie: overambitieusheid, explosieve emoties en ongeduld, gebrek aan medeleven met collega’s of degenen die u proberen te helpen uw visie op te bouwen, misplaatste visie

Hij is een charismatisch geboren leider, zijn levenskracht komt voort uit lachen en een obsessie met de goedheid van het leven. Terwijl je in deze energie danst, voel je misschien een golf van ondernemerspassie die je naar de rand van episch succes duwt. The King of Wands moedigt je aan om die buitengewone excentriek los te laten en absoluut compromisloos te zijn in je zoektocht naar de sterren. Grond uw visie door grote ideeën opnieuw uit te drukken, en als u merkt dat u verstrikt raakt in de details van het dagelijks leven, schakel dan hulp in en schets het grotere geheel. Schreeuw met passie. Nodig anderen uit om te zien wat jij ziet. De donkere kant van deze energie is dat je je eigen blinde vlekken misschien niet opmerkt vanwege overijver. Houd arrogantie en onrealistische verwachtingen onder controle en werk door de “excessen” heen.

Interpretatie van de Tarotkaart King of Wands

Kenmerken: vuur van vuur. Een leeuw.

Een donkerharige man met lichte ogen of een roodharige met donkere ogen. Zeer mobiel, zeer temperamentvol (cholerisch). Eerlijk, fatsoenlijk, waarheidsgetrouw, creatief.

Inherente kwaliteiten : daadkracht, openheid, energie, nobelheid, vrijgevigheid, het vermogen om de juiste beslissingen te nemen, gepassioneerd, sexy, streeft naar zelfrealisatie en zelfexpressie; sport.

The King of Wands in de lay-out (positie) voor evenementen :

  • manifestaties van wil; winstgevende kennismakingen met invloedrijke mensen. Morele of financiële steun, succes, patronage.
  • alle gerelateerde werkzaamheden.
  • ontmoeting met de King of Wands.

The King of Wands in de lay-out (positie) voor Business : uitbreiden, nieuwe ruimtes veroveren. Gezonde rivaliteit. Afhandeling van individuele bestellingen.

The King of Wands in de lay-out (positie) voor Bezetting : zakenman, politicus, een persoon die een hoge positie in de samenleving bekleedt en autoriteit heeft. Leider, manager, organisator. Misschien een militair, een atleet met een titel, een reiziger. Soms een rechter of leraar.

The King of Wands in de lay-out (positie) op Gezondheid : sterk of snel herstel. Kan drukstoten betekenen. Er is in één keer veel energie in gestoken en nu hebben we extra stimulans en ondersteuning nodig.

The King of Wands in de lay-out (positie) voor Relaties : heet, gepassioneerd. De man zet de toon. Vaak bedoelen ze de situatie: de jager is een prooi (hij vangt hem roekeloos).

The King of Wands in de lay-out (positie) als Council : Neem het heft in eigen handen, leid; om resoluut, doelgericht, moedig te handelen.

The King of Wands in de lay-out (positie) als waarschuwing : raak niet opgewonden. Spring niet op de razernij.

The King of Wands in de lay-out (positie) als uitkomst : “ja.” Je moet leiden.

Omgekeerde koning van toverstokken

Kenmerken: recessieperiode. Stikken in zijn eigen initiatieven.
Egoïsme, ‘demagogische’ beweringen, arrogantie tot op het punt van meedogenloosheid. Onvermogen om een ​​woord te houden, gebroken beloften. Uw wil opleggen. “Narotic despot and crush” met pijnlijke ambities, vaak resulterend in opschepperij.

King of Wands in de lay-out (positie) voor evenementen : energie verspillen aan onrealistische plannen, ondernemingen; verlies van interesse in het leven; beheer uit de hand; Gebrek aan wil; leugen.

– ontmoeting met de omgekeerde King of Wands.

The King of Wands in de lay-out (positie) voor Business : problemen in verband met management dat het potentieel van de onderneming niet gebruikt.

The King of Wands in de lay-out (positie) voor Beroep : tiran – directeur.

King of Wands in de uitlijning (positie) op Gezondheid : apathie; tijdelijke arbeidsongeschiktheid.
The King of Wands in de lay-out (positie) op Relaties : een zeer moeilijke partner. Sterke druk van de man.

King of Wands in een lay-out (positie) als Raad : Vraag advies.

King of Wands in uitlijning (positie) als waarschuwing : wees volhardend in moeilijkheden; je wordt ondraaglijk.

The King of Wands in de lay-out (positie) als uitkomst : “nee”

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.