The Light Seers Orakel 34

Koningin van toverstokken

Lichtprofetie: creativiteit, passie, vastberadenheid, vertrouwen. Vreugde, moedige expressie, anderen helpen is het pad van je innerlijke koningin, kracht.

Schaduwprofetie : jaloezie. Angst voor risico. Niet helemaal eerlijk zijn tegen jezelf. Dit is het perfecte moment om je zelfvertrouwen op te bouwen en je niet langer zorgen te maken over wat andere mensen denken. Stervende passies.

Je bent krachtig en woedend. Het is tijd om geworteld te raken in je doel en moedig in de schijnwerpers van je leven te stappen. De Queen of Wands straalt inspiratie en passie uit, waar ze ook gaat, en als ze een kamer binnenkomt, zijn haar uitbundige charisma en zelfvertrouwen voelbaar. Wees niet bang om in het middelpunt van de belangstelling te staan, en stop in godsnaam met bescheiden te zijn om anderen zich meer op hun gemak te laten voelen! Zorg ervoor dat vurige uitbarstingen van productiviteit gepaard gaan met gelach en dankbaarheid. Verbinding, waardering en liefde. Het is prima om een ​​schaduw te werpen in al dat felle licht. Rijd er niet zo diep in dat je het niet meer zult vinden. Accepteer de delen van jezelf die je niet openlijk deelt. Mislukkingen uit het verleden die u tegenhielden? Ze definiëren jou niet, dus transformeer deze schaduw. Ga een tijdje bij haar zitten en vergeet het dan, want je hebt haar niet meer nodig.

 

Interpretatie van de Tarotkaart Koningin of Wands

Kenmerken: Vuurwater. Ram.

Roodharig of “donkerblond” met donkere ogen. Heks, goochelaar, magnetische persoonlijkheid.

Eigenzinnig, zelfverzekerd, chic, imposant, creatief (in ieder geval een actrice in het leven). Zeer emotioneel, onvoorspelbaar, tegenstrijdig, intuïtief.

Bereik een hoge sociale positie, seculiere dames. Het motief is een carrière. Een vrouwelijke vechter met idealen. Misschien helpt hij graag anderen. Weet te overtuigen.

Ze is geïnteresseerd in zelfverbetering, zelfkennis, zelfrealisatie.

Queen of Wands in de lay-out (positie) voor evenementen : beslissende actie vereist, impulsief (u moet snel beslissen); waar je je wil moet tonen, ondersteuning moet bieden, anderen moet boeien.

– ontmoeting met de Queen of Wands.

Queen of Wands in de lay-out (positie) voor Beroep : zakenvrouw, deelnemer aan het openbare leven. Politiek, toneel, sport, showbusiness, reclame, commercie, kan de minnares van de salon zijn of de vrouw van een hooggeplaatste echtgenoot. Uitstekende gastvrouw.

Queen of Wands in de lay-out (positie) op Gezondheid : sterk. Hoge vitaliteit. Kan uithoudingsvermogen missen.

The Queen of Wands in de lay-out (positie) voor Relaties : stormachtig, lang. Zeer dramatische situaties. “Temmen van de spitsmuis”. Relaties zijn heel mooi opgebouwd. De Queen of Wands heeft vaak een rivaal.

Queen of Wands in een lay-out (positie) als Council : reageer snel op de situatie. Toon zelfvertrouwen, optimisme en interesse.

Queen of Wands in een lay-out (positie) als waarschuwing : vermijd buitensporige onvoorspelbaarheid in acties.

The Queen of Wands in de lay-out (positie) als resultaat : “ja”, maar je moet flexibel zijn.

Omgekeerde koningin van toverstokken

Kenmerken: Kleine heks. Verleidster. Jaloers, egocentrisch, verwaand, wreed. Koppigheid. De wens om andere mensen afhankelijk te maken van zichzelf. Manier, stijfheid. Het seksuele leven ontwikkelt zich zeer onharmonisch.

De zwakheden van deze vrouw zijn gemakkelijk tegen zichzelf te gebruiken.

De Queen of Wands bevindt zich in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor evenementen : misverstand over de situatie, verwarring, gebrek aan juiste activiteit.

– ontmoeting met de omgekeerde Queen of Wands.

Queen of Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) op Business : verkeerde richting; tirannie.

De Queen of Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) op Health : ging fout.

Queen of Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) op Relaties : onvermogen om relaties op te bouwen. Ambitie staat in de weg.

De Queen of Wands bevindt zich in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) als Raad : neem de controle over de situatie, begrijp wat er gebeurt (stop met een tiran te zijn en Amerika in te halen).

De Queen of Wands staat in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als waarschuwing : je gaat tegen de stroom in.

The Queen of Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat : “nee.” Zal niet werken.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.